ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Προς απεργία διαρκείας στον ΔΟΛ

Πρόταση των εργαζομένων στα συνδικάτα

Μετά την αθέτηση των προφορικών δεσμεύσεων για εξόφληση του μισθού Οκτωβρίου στις αρχές του νέου έτους και τη διαπίστωση από την πλευρά των εργαζομένων του ΔΟΛ ότι οι καθυστερήσεις στη μισθοδοσία τους θα φτάσουν πλέον το τρίμηνο, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του ΔΟΛ απέστειλαν επιστολή στα συνδικαλιστικά τους σωματεία τα οποία καλούν να αναλάβουν δράση σε συντονισμό μαζί τους.
Οι εργαζόμενοι ζητούν η διοίκηση του ΔΟΛ να δώσει άμεσα επίσημο χρονοδιάγραμμα με συγκεκριμένες ημερομηνίες αποπληρωμής των οφειλομένων και φυσικά ομαλής ροής μισθοδοσίας από εδώ και πέρα. Σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί οι εκπρόσωποι ζητούν από τα..
 συνδικαλιστικά σωματεία να κηρύξουν, εντός της εβδομάδας απεργία διαρκείας.
Επίσης στην επιστολή μαθαίνουμε ότι αναφέρεται ότι σε περίπτωση που δοθούν από τη διοίκηση οι απαραίτητες δεσμεύσεις εξόφλησης οι κινητοποιήσεις θα ανασταλούν μεν, αλλά στην πρώτη κιόλας απόπειρα αθέτησης τους θα ξεκινήσει αυτόματα απεργία χωρίς να υπάρξει γενική συνέλευση ή κάποια άλλη διαδικασία.
- από το enimerosi24