ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Με υπόμνημα απολογήθηκε ο Ψυχάρης

** Υπόμνημα με τις υπερασπιστικές του θέσεις έδωσε το αφεντικό του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης, στον εισαγγελέα για την υπόθεση των δανείων του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη. Οι εξηγήσεις δόθηκαν μετά από τρεις αναβολές, μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων του καθώς ο Ψυχάρης, ασκώντας το δικονομικό του δικαίωμα, δεν εμφανίστηκε ούτε την τέταρτη φορά στο εισαγγελικό γραφείο.

** Από 1ης Φεβρουαρίου ή το αργότερο αρχές Μαρτίου, αλλάζει ώρα μετάδοσης το κεντρικό δελτίο του Ant1 με τη Μαρία Χούκλη και εκτός απροόπτου θα μεταδίδεται στις 19.00, έχοντας απέναντι του το δελτίο του Alpha. Lead in θα έχει το μαγειρικό παιχνίδι του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ μόλις ολοκληρώνεται θα ακολουθεί η ελληνική σειρά «Δίδυμα φεγγάρια».

** Νέο περιστατικό βίας κατά αθλητικού συντάκτη. Ο δημοσιογράφος Λάμπρος Γκαραγκάνης, δέχθηκε επίθεση από «αγνώστους», οι οποίοι εισέβαλαν στο χώρο εργασίας του Τύπου στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων (την Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016 κατά τη..
διάρκεια του  αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκός – Μάλαγα) και του επιτέθηκαν αρχικά λεκτικά, ενώ στη συνέχεια τον χτύπησαν στο κεφάλι και στο δεξί πόδι, εξυβρίζοντας μέλη της οικογενείας του και φτύνοντάς τον στο πρόσωπο.

** Λάβαμε και δημοσιεύουμε: «Δεν είμαστε σίγουρα οι καλύτεροι δημοσιογράφοι του κόσμου και δεν είμαστε σίγουρα αντικειμενικοί, καθώς ναι έχουμε άποψη και την γράφουμε. Είμαστε με βεβαιότητα επίσης αλλεργικοί στο ψέμα, τη συγκάλυψη, τη διαφθορά, την κλοπή και την διαπλοκή και όλα αυτά φιλοδοξούμε πως θα «πολεμήσουμε» μαζί σας από τη διαδικτυακή «γωνιά» του σάιτ www.pikosapikos.gr