ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Ο Παναγιωτόπουλος πάει για διευθυντής στον ΑΝΤ1

«Κάστινγκ» στο Μαρούσι για τη διεύθυνση των ειδήσεων
Νέο διευθυντή ειδήσεων αναζητούν -αν και όχι εναγωνίως- στον ANT1, μετά την απομάκρυνση του Βασίλη Πελέκη πριν από λίγες εβδομάδες.
Ο Στρατής Λιαρέλλης έχει κάνει ραντεβού με ορισμένα πρόσωπα, ένα από τα οποία ήταν ο πρώην διευθυντής ειδήσεων του Mega, Χρήστος Παναγιωτόπουλος.
Ωστόσο, το συγκεκριμένο σενάριο έως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε «κλειδώσει», όπως δεν είχε κλείσει και κάποιο άλλο πρόσωπο. Ενα πρόσωπο που καλείται να υλοποιήσει την ειλημμένη απόφαση του ομίλου το κεντρικό δελτίο ειδήσεων να έχει ξεκινήσει να μεταδίδεται μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα και να μικρύνει ελαφρώς στη διάρκειά του.
Η απομάκρυνσή του από τη ζώνη του πιο σκληρού ανταγωνισμού με το Mega και το Star λέγεται ότι κάθε άλλο παρά έχει χαροποιήσει τη Μαρία Χούκλη, η οποία έχει διαμηνύσει τη διαφωνία της,.. αλλά ματαίως. Αν και οι πληροφορίες ανέφεραν πως ενδεχομένως η χρονική μεταφορά του δελτίου στις 7 το απόγευμα (απέναντι από το πετυχημένο δελτίο του Alpha, τον Νίκο Ευαγγελάτο στο «Ε», αλλά και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο στον ΣΚΑΪ) θα γίνει την 1η Φεβρουαρίου, κάτι τέτοιο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο, καθώς η αλλαγή αυτή θα συνδυαστεί με πλήρη ανανέωση σε σκηνικά και γραφικά, καθώς και με συνολικές παρεμβάσεις, που θα αλλάξουν δραστικά την εικόνα του δελτίου, που το τελευταίο διάστημα έχει χάσει την πρωτοκαθεδρία των προηγούμενων ετών.
- πηγή: Secret / Παραπολιτικά