ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Νέο ντοκιμαντέρ και πάρτυ για τα δέκα χρόνια του INFOWAR

Η Infowar Productions γιορτάζει δέκα χρόνια δημιουργίας και σας προσκαλεί σε ένα μεγάλο πάρτυ, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, στις 8 π.μ στο Kreuzberg, (Πλαταιών 36, Κεραμεικός)
Η αρχή θα γίνει με την πρώτη ανοιχτή εκδήλωση για την έναρξη γυρισμάτων του νέου ντοκιμαντέρ THIS IS A COUP και ακολουθεί dj set με τραγούδια από τα δέκα χρόνια της ραδιοφωνικής έκπομπής INFOWAR του Άρη Χατζηστεφάνου.
Οι δημιουργοί των ντοκιμαντέρ Debtocracy, Catastroika και Fascism Inc, επιστρέφουν με μια νέα παραγωγή. Αναζητούν τους υπαίτιους των «οικονομικών πραξικοπημάτων» στην ευρωζώνη και φέρνουμε στο φως άγνωστες πτυχές για το ρόλο της ΕΚΤ, πολιτικών και τραπεζιτών στη δημοκρατική εκτροπή.  
Το THIS IS A COUP αναμένεται να ολοκληρωθεί στους επόμενους έξι μήνες. Όπως και τα τρία προηγούμενα ντοκιμαντέρ, τα οποία ξεπέρασαν τα έξι εκατομμύρια views στο Ιντερνετ, θα..
διατίθεται δωρεάν ύστερα από μια σύντομη περίοδο προβολών σε φεστιβάλ και εκδηλώσεις.
Για άλλη μια φορά μοναδικός χορηγός είναι οι ίδιοι οι θεατές του, οι οποίοι μπορούν να στηρίξουν οικονομικά την παραγωγή μέσω paypal και τραπεζικού λογαριασμού που θα βρουν στη διεύθυνση infowarproductions.com.
Παράλληλα με την έναρξη των γυρισμάτων θα γιορταστεί και η συμπλήρωση δέκα χρόνων της ραδιοφωνικής εκπομπής Infowar. Ο Αρης Χατζηστεφάνου επιλέγει τραγούδια με μικρές και μεγάλες ιστορίες από  μια δεκαετία εκπομπών.