ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Τσουτσέκια, γραφικοί και... ανορθόγραφοι

Νέο επεισόδιο στον «πόλεμο» που ξέσπασε εσχατως ανάμεσα στον αρχηγό του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Αμυνας, Πάνο Καμμένο, σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου.
Οι Ποταμίσιοι τα «πήραν» με τα περί υποχρεωτικής στράτευσης οσων γυναικών διεκδικούν θέση σε Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμενικό καθώς και με τα περί προαιρετικής στράτευσης για όλες τις υπόλοιπες γυναίκες και τη δημιουργία στρατιωτικών Λυκείων.
Οι (γυναίκες) σύμβουλοι του Θεοδωράκη τον συμβούλευσαν να βγάλει ανακοίνωση όπου θα καταγγέλεται ο Καμμένος, καθώς θεωρούν ότι ο γυναικείος πληθυσμός αποτελεί δεξαμενή ψηφοφόρων του Ποταμιού.
Πράγματι, εξεδόθη ανακοινωση όπου, αφού επιρρίπτονται ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται.. (μεταξύ άλλων): «Η υποχρεωτική στρατιωτική θητεία στις γυναίκες για τα αστικά σώματα προστασίας αλλά και στρατιωτικά λύκεια στην Ελλάδα είναι η συνέχεια των παραληρημάτων του κυβερνητικού εταίρου. Ο υπουργός Καμμένος γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος. Και κάνουν λάθος όσοι τον αντιμετωπίζουν ως γραφικό».
Στο Ποτάμι -και στον Θεοδωράκη προσωπικά- απάντησαν οι ΑΝΕΛ, μέσω ανακοίνωσης αλλά και ο Πάνος Καμμένος, μέσω twitter. Το ανορθόγραφο tweet του Καμμένου που χρησιμοποιησε πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς ανέφερε:
«Το "τσουτσέκι" του Σημίτη, ο "αδελφός" Γιάννου ενώ εγινε ξεροπόταμος λόγω απωλειας μέσων των εργολάβων επιτίθεται».
Επίσης στην ανακοινωση των ΑΝΕΛ, ο Σταύρος Θεοδωράκης χαρακτηρίζεται ως  «αποδεδειγμένα ανιστόρητος και εθελόδουλος» ενώ προστίθεται:
«Μετά το στραπάτσο που του επιφύλαξε ο ελληνικός λαός στις τελευταίες εκλογές, το μένος του κατά φαντασίαν …πρωταγωνιστή εναντίον του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου, σε συνάρτηση με τις ιδεοληπτικές εμμονές του και το άγχος του να δείξει ότι υπάρχει, παρά τον εγγενή τυχοδιωκτισμό του, τον καθιστούν ολοένα και πιο γραφικό».