ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Τα «δαχτυλίδια», τα τριάκοντα αργύρια και οι αποστάτες

Λάβαμε και δημοσιεύουμε κείμενο- καταγγελία για τον τρόπο συγκρότησης του προεδρείου της ΕΣΗΕΑ και τις συμμαχίες» που δημιουργήθηκαν προς τούτο.
Το κείμενο που αναφέρεται σε Κοτταρίδη και Φιλιππάκη, μας πληροφορεί ότι η συμφωνία για την εκλογή του νέου Προεδρείου της ΕΣΗΕΑ έκλεισε σε συνάντηση Νικολόπουλου, Τσαλαπάτη, Σόμπολου και Κοτταρίδη σε καφενείο πλησίον της εφημερίδας «Δημοκρατία».
Aκολουθεί ολόκληρο το κείμενο:
"Κοτταρίδης και Φιλιππάκης! Ποιος να το πίστευε από τα 342 και τα 122 μέλη της ΕΣΗΕΑ που τους ψήφισαν στις εκλογές του Ιουνίου ότι θα προδώσουν τις παρατάξεις που τους ανέδειξαν και τους εμπιστεύθηκαν, δίνοντας το φιλί της ζωής στην..
«Συσπείρωση» με την θέση του Προέδρου της ΕΣΗΕΑ. Και το ερωτηματικό σε όλα τα μέλη της ΕΣΗΕΑ είναι τι πήραν. 
Για τον μεν Φιλιππάκη, η συναλλαγή με τους συριζαίους νεοσυντρόφους του είναι πολύ απλή: θέση στο επόμενο ψηφοδέλτιο της «Συσπείρωσης» και διασφάλιση σε κάποια αφανή και ασφαλή κυβερνητική θέση, καθώς είναι συνταξιούχος.
Η περίπτωση Κοτταρίδη είναι διαφορετική. Η προεργασία έγινε μεταξύ Νικολόπουλου, Τσαλαπάτη και Σόμπολου, οι οποίοι κανόνισαν και την νέα συγκυβέρνηση στην ΕΣΗΕΑ. Ο Πάνος Σόμπολος ανέλαβε να βρει την «κερκόπορτα» στους «Ενωμένους Δημοσιογράφους», που η απλή μέθοδος των τριών έδειξε αμέσως τον Κοταρίδη. Τα «τριάντα αργύρια» δεν άργησαν να βρεθούν και είναι η υπόσχεση που έδωσε ο «ιδρυτής» Πάνος Σόμπολος στον Κοταρίδη να ηγηθεί της παράταξής «του», δηλαδή των «Αδεσμεύτων Δημοσιογράφων» στις επόμενες εκλογές. Εχοντας δεδομένη την απομάκρυνσή του από τους «Ανεξάρτητους Δημοσιογράφους» ο Δημήτρης Κοταρίδης θα αναλάβει την δεξιά «παράταξη» στην ΕΣΗΕΑ μετά την απόσυρση του υπερογδοντάχρονου Κίτσου Κυρίτση.
Η συμφωνία για την εκλογή του νέου Προεδρείου της ΕΣΗΕΑ έκλεισε σε συνάντηση Νικολόπουλου, Τσαλαπάτη, Σόμπολου και Κοταρίδη σε καφενείο πλησίον της εφημερίδας «Δημοκρατία»"
Οι zoornalistas επιφυλάσσονται για τα καταγγελόμενα του mail και η δημοσίευση του κειμένου δεν σημαίνει ότι υιοθετείται απαραίτητα το περιεχόμενό του.