ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Το μετέωρο βήμα του Μπόμπολα

Από καιρό «παίζει» ως μιντιακή είδηση η πρόθεση του Φώτη Μόμπολα να μειώσει την τιμή πώλησης της Goal News από 1,30 σε ένα ευρώ, ακολουθώντας τη συνταγή της SporDay η οποία με αυτού τού επιπέδου την αναπροσαρμογή ανέκαμψε κυκλοφοριακά, αλλά όχι και εισπρακτικά. Η πρόθεση του εκδότη για τη μείωση της τιμής έχει γίνει ευρέως γνωστή στο προσωπικό της εφημερίδας, αλλά το βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση παραμένει μετέωρο, και τουλάχιστον, η εβδομάδα άρχισε με το 1,30 ευρώ να αναγράφεται στην κεφαλίδα του δευτεριάτικου φύλλου της Goal News.
Δεν αποκλείεται, πάντως, η πλευρά Μπόμπολα να περιμένει κάποια κίνηση από τα ευθέως ανταγωνιστικά αθλητικά έντυπα (στην κατηγορία αυτή ανήκουν η SportDay και η Live Sport) και,..   ίσως, στο πίσω μέρος του μυαλού της να υπάρχει πιθανή επάνοδος της SportDay στο 1,30 ευρώ, κάτι πάντως που δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά τής εφημερίδας της Κάντζας.
- διαβάστε περισσότερα στο harddog ΕΔΩ