ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Γαϊτανάκι παραπληροφόρησης

«Ανελέητο πόλεμο μονταζιέρας» κατά της κυβέρνησης και «γαϊτανάκι παραπληροφόρησης» στο οποίο «προσπαθούν να πάρουν μέρος άνθρωποι που μέχρι πρόσφατα έχουμε συμπορευθεί», κατήγγειλε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας κατά την παρέμβασή του στη συνεδρίαση της ΚΕ.
Ο γραμματέας είπε ότι η κυβέρνηση δίνει μόνη της τις μάχες, ευρισκόμενη αντιμέτωπη με τους εκβιασμούς του μιντιακού κατεστημένου και της ολιγαρχίας, «που επιδιώκουν να απολαμβάνουν της ασυλίας των προηγούμενων ετών, είτε αφορά τις τηλεοπτικές άδειες είτε τις ανέλεγκτες..
λίστες της μεγάλης φοροδιαφυγής και του παράνομου πλουτισμού».
Πρόσθεσε δε ότι η κυβέρνηση δίνει μόνη της τις μάχες «με τα κόμματα που φέρουν βαριά ευθύνη για το πώς φθάσαμε εδώ να κάνουν πως δεν άκουσαν τίποτα για το έγκλημα».
Ο Π. Ρήγας +είπε ότι η κυβέρνηση πρέπει να αποκτήσει σταθερό βηματισμό διακυβέρνησης και «να μην εγκλωβιστεί στην υλοποίηση της συμφωνίας και μόνο», αλλά «να προχωρήσει σε μια σειρά από μεταρρυθμίσεις και τομές που θα παρακολουθούν τον άξονα διαφάνεια-δικαιοσύνη-δημοκρατία».
Αναφέροντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρωστάει σε κανένα», υπογράμμισε ότι «γι' αυτό ο αγώνας με τη διαπλοκή θα είναι ανυποχώρητος».