ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Βήμα-Βήμα, όλα τα ψέματα της «Αυτού Μεγαλειότητος»

Ένα από τα κεφάλαια της ειδικής έκδοσης της Εφημερίδας των Συντακτών αυτού του Σαββατοκύριακου για τον Κωνσταντίνο Γκλίξμπουργκ αναφέρεται και στον ΔΟΛ, τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη (και ο οποίος βρίσκεται στην υπηρεσία της... «Αυτού Μεγαλειότητος») που έβγαλε το βιβλίο του τέως.
Γιατί, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ψαρράς στο βιβλίο της ΕφΣυν, «έχει να κάνει με τον ιστορικό ρόλο του Συγκροτήματος Λαμπράκη ως "ημικρατικού" θεσμού, ο οποίος επεμβαίνει σε περιπτώσεις κρίσης προκειμένου να προβάλει πολιτικές προσωπικότητες ή ομάδες στις οποίες θα μπορούσε να στηριχτεί το πολιτικό σύστημα που παραπαίει». Γι' αυτό προφανώς και το «Βήμα της Κυριακής» υιοθέτησε..
το βιβλίο του τέως βασιλιά. 
Αυτό το Σαββατοκύριακο 19-20 Δεκεμβρίου λοιπόν η «Εφημερίδα των Συντακτών» κυκλοφορεί με μία ειδική έκδοση για τα ψέματα και την πλαστογράφηση της ιστορίας από τον τέως και το Βήμα της Κυριακής. Ο «Βασιλεύς Κωνσταντίνος» (κατά το Βήμα), ο Κωνσταντίνος Γκλίξμπουργκ (κατ' εμάς). Ένα αποκαλυπτικό (και απολαυστικό στην ανάγνωσή του) βιβλιαράκι του Δημήτρη Ψαρρά.
Δ. Κανελλόπουλος / ΕφΣυν

 Διαβάστε:  
- Οι Ρηγάδες του Ψυχάρη 
- Γλίξμπουργκ: Ολα όσα (δεν) είπα στον Ψυχάρη