ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Κουρή ξέμπλεξες;

 ** Έρχονται οι Ρώσοι στα media. Θα επενδύσουν, όπως επένδυσαν τα προηγούμενα χρόνια. Τότε που διεκδικούσαν και μεγάλες δουλειές, ενώ σήμερα αποσύρονται από όλες. Ωστόσο, κάποιοι από μέσα ενημέρωσης θέλουν αυτή την περίοδο των ανακατατάξεων στα media να το παίζουν αυτό το story. Προφανώς, προς ίδιον όφελος.
Θα επενδύσουν, όσο και οι Γάλλοι!

** Κουρή ξέμπλεξες από τον Παπανικόλα;
Κατάφερες να συνεννοηθείς για τα χρωστούμενα και τις αγοραπωλησίες σας; Πάντως, το 25% είναι ακόμα δικό του, έτσι; Την άδεια του Kontra την διεκδικείς μόνος σου ή μαζί του;

 ** Ερώτηση προς Μαξίμου. Τους βάζω δύσκολα. Πόσους από τους άνεργους συριζαίους δημοσιογράφους ή από τους καταδιωγμένους από τους ΣαμαροΒενιζέλους έχει προωθήσει η..
κυβέρνηση σας σε δημοσιογραφικές θέσεις ευθύνης για την προώθηση στην κοινή γνώμη της κυβερνητικής δράσης; Επισημαίνω. Ρωτώ για τους άνεργους και αυτούς που μάτωσαν από το μένος των ΣαμαροΒενιζέλων. Στενάχωρη... για το Μαξίμου ερώτηση, συνεπώς απάντηση δεν περιμένω. Ούτε έχει για εμάς καμιά σημασία η απάντηση τους. Για εμάς σημασία έχει ότι ακούμε την απογοήτευση και την οργή.
Αυτών που όφειλε να ακούει το Μαξίμου.

** Αλλαγή φρουράς στο γραφείο τύπου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Αποχωρεί, μετά από πολύχρονη και αθόρυβη θητεία, ο Αλέξανδρος Κασιμάτης. Για την θέση του προαλείφεται ο Χρήστος Τσατσαρώνης. Καλή συνέχεια και στους δύο φίλους.

- απο τη στήλη «Σάτυρος» του fmvoice.gr