ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

«Σπέκουλα από τους εμμονικούς εχθρούς της Ελλάδας»

Θύμωσε το Μέγαρο Μαξίμου με το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Die Welt» που επικαλούμενη αναφορά από τη γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα χαρακτηρίζει, μεταξύ άλλων, «ακυβέρνητο καράβι» την Ελλάδα.
Το Μαξίμου έβγαλε ανακοίνωση όπου αναφέρει:
 «Για μια ακόμη φορά, οι αμετανόητοι και εμμονικοί εχθροί της Ελλάδας παραπληροφορούν και σπεκουλάρουν. Η Ελλάδα, ωστόσο, παρά τις επιθυμίες τους, που τις ονομάζουν προβλέψεις, υλοποιεί τις δεσμεύσεις της. Η ανακεφαλαιοποίηση έκλεισε με μεγάλη επιτυχία και κανείς δεν μπορεί πια να εκβιάζει,ούτε με κούρεμα καταθέσεων, ούτε με.. 
 Grexit. Εκτιμούσαν ότι θα ξαναφέρουν από το παράθυρο ό,τι δεν κατάφεραν τον περασμένο Ιούλιο. Απέτυχαν, και θα συνεχίσουν να αποτυγχάνουν. Είτε τους αρέσει, είτε όχι, θα πρέπει να συνηθίσουν στην ιδέα ότι ο ελληνικός λαός επέλεξε κυβέρνηση που δεν είναι της αρεσκείας τους. Και το χειρότερο: Η Ελλάδα δεν είναι πια μόνη της στην Ευρώπη.Περαστικά… ».