ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Συνωστισμός στην ζώνη των 7

Aλλαγές στον τομέα της ενημέρωσης των καναλιών έρχονται με το νέο έτος καθώς τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς. Η δυναμική του καναλιού «Ε» στον ειδησεογραφικό τομέα με την παρουσία του Νίκου Ευαγγελάτου υποχρεώνει τους άλλους παίκτες να αναθεωρήσουν τα σχέδιά τους.
Στον ΑΝΤ1, κι ενώ ψάχνονται με την αλλαγή της ώρας του κεντρικού δελτίου (θα αρχίζει στις 7 το απόγευμα) έχουν να αντιμετωπίσουν την αναστάτωση που προκάλεσε το θέμα με την παραίτηση του διευθυντή ειδήσεων Βασ. Πελέκη και την παράνομη «μεταφορά» αρχειακού υλικού στο ανταγωνιστικό πλέον κανάλι «Ε».
Προβληματισμός επικρατεί και στον Alpha, όπου παρά το γεγονός ότι το δελτίο με τον Αντώνη Σρόιτερ πηγαίνει πολύ καλά, τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό με το ειδησεογραφικό μαγκαζίνο του «E» του Νίκου Ευαγγελάτο αλλά και την Μαρία Χούκλη του ΑΝΤ1 που..
(μάλλον) από τον Φεβρουάριο θα ξεκινάει το κεντρικό δελτίο μια ώρα νωρίτερα. Στην ζώνη των 7 υπάρχει και η εκπομπή του Μπογδάνου στον ΣΚΑΪ, που αν και δεν θεωρείται ειδησεογραφική και δεν κάνει ιδιαίτερα ποσοστά τηλεθέασης, απορροφά ένα κομμάτι της τηλεοπτικής «πίτας».