ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Μόνο το κόκκινο χαλί έλειπε από το CNN.gr

Είπα να μην ασχοληθώ με τα εγκαίνια του site CNN.gr, αφού κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν υπόθεση κοσμικογράρφων (χολιγουντιανή τύπου παρουσίαση στο Μουσείο Μπενάκη χωρίς όμως κόκκινο χαλί), πλην όμως η παρουσία του Προέδρου της Βουλής Ν. Βούτση (που χειροκροτήθηκε) με έβαλε σε πειρασμό. Γιατί ο Πρόεδρος της Βουλής ανέβηκε στο βήμα, φωτογραφήθηκε με τον Πρόεδρο του site και τους συντελεστές του, απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό. Είχε και σύντομη συνομιλία με τον Δημήτρη (Τράκη) Γιαννακόπουλο φαρμακοβιομήχανο, μεγαλομέτοχο του μπασκετικού Παναθηναϊκού (και επικεφαλής τώρα των sites CNN.gr και Newsbomb). Οχι δεν έγινε καμία συζήτηση για τα περίφημα SMS που αποκάλυψε στη Βουλή ο Π. Καμμένος ότι του τα έστειλε ο κ. Γιαννακόπουλος και που τον «απειλούσε» ότι θα γκρεμίσει την κυβέρνηση έως τα Χριστούγεννα. Ούτε βεβαίως έγινε καμιά κουβέντα για το έτερο SMS του κ. Γιαννακόπουλου (πάλι) προς τον κ. Καμμένο που του ζητούσε να αποπέμψει από την κυβέρνηση τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή. Αλλωστε τι είδος γκρέμισμα στην κυβέρνηση θα έκανε τη στιγμή που τον τίμησαν και δύο άλλα μέλη της:..
Ο υπουργός Εσωτερικών Π. Κουρουμπλής (πρώτος τη τάξει υπουργός) και η υφυπουργός Βιομηχανίας Θ. Τζάκρη. Αλλά και γαλάζιοι έσπευσαν να δώσουν το παρόν τους στα εγκαίνια του site, όπως οι Ι. Κεφαλογιάννης, Β. Κικίλιας και βεβαίως ο Αδωνις Γεωργιάδης ( οποίος έλεγε ότι το όραμά του όταν και όποτε γίνει Πρόεδρος της ΝΔ είναι να μην αφήσει τον κ. Τσίπρα να ξανακοιμηθεί).
Στην πρόσκληση Γιαννακόπουλου ανταποκρίθηκαν και εκπρόσωποι του διπλωματικού σώματος, όπως οι πρεσβευτές της Γαλλίας, της Αυστρίας, της Τουρκίας, της Αυστραλίας και της Αιγύπτου. Αφήστε που υπογράφηκε και ένας «κώδικας τιμής» με τους επισκέπτες του site «για διαφάνεια, ακρίβεια και διασταυρωμένες πληροφορίες με ισορροπημένη προσέγγιση». Από το CNN International ήταν ο αντιπρόεδρός του Greg Beitchman, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Becky Anderson, αλλά και επιχειρηματίες.

ΒΗΜΑτοδότης