ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Τοποθέτηση στελεχών στην ΕΡΤ

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε. σε συνεδρίασή του ασχολήθηκε -μεταξύ άλλων- και με τα παρακάτω θέματα:
1. Αποφάσισε την τοποθέτηση της κυρίας Θεοφανούς Παπαζήση ως Προέδρου της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΡΤ3.
2. Αποφάσισε την τοποθέτηση του κ. Ευάγγελου Λουριδά ως Γενικού Διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, του κ. Νίκου Μιχαλίτση ως Γενικού Διευθυντή Τεχνολογίας και του κ. τον κ. Ιωάννη Βουγιουκλάκη ως Γενικού Διευθυντή Νέων Μέσων. Το Διοικητικό Συμβούλιο ανέθεσε προσωρινώς την άσκηση καθηκόντων Γενικού Διευθυντή Προγράμματος στον Διευθύνοντα Σύμβουλο.
3. Ενέκρινε το τελικό κείμενο του Γενικού Κανονισμού Προσωπικού της ΕΡΤ με τις παρατηρήσεις που έγιναν. Η Διοίκηση της ΕΡΤ θα προσκαλέσει άμεσα τα συνδικαλιστικά σωματεία των..
εργαζομένων σε διαπραγμάτευση για τη σύναψη Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.
4. Αποφάσισε την καταγραφή υπαλλήλων που εργάζονται σε άλλες ειδικότητες από αυτές που έχουν προσληφθεί, με μέριμνα των Γενικών Διευθυντών της ΕΡΤ.
5. Αποφάσισε τη διενέργεια συντονισμένων δράσεων αλληλεγγύης για τη συγκεντρωση και παροχή ανθρωπιτικής βοήθειας στους πρόσφυγες, με ενεργό συμμετοχή της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και του Κέντρου Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Πολιτών (ΚΕΕΠ) της ΕΡΤ.
6. Όρισε ως προσωρινή Συντονίστρια των  Μουσικών Συνόλων την ΕΡΤ την κυρία Μαρία Κοπανά.
7. Αποφάσισε την έκδοση προκήρυξης θέσεων Διευθυντών για τις Γενικές Διευθύνσεις Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, Τεχνολογίας, Προγράμματος, Νέων Μέσων, και ΕΡΤ3. Το Δ.Σ. εξουσιοδότησε τον Γενικό Διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών να προετοιμάσει και να αποστείλει στο αρμόδιο υπουργείο αίτημα για έγκριση θέσεων Διευθυντικών Στελεχών. 

Διαψεύδουν ΠΟΣΠΕΡΤ
Η διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε. διαψεύδει κατηγορηματικά τη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ περί μείωσης των περιφερειακών σταθμών και απαξίωσης της ΕΡΤ-3.
Η διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε., επειδή δεν επιθυμεί οποιαδήποτε ανάμειξη στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη εκπροσώπων των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, θα απαντήσει αναλυτικά αμέσως μετά το τέλος των εκλογών.