ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Ιδού ποιοι μας οδήγησαν σε χρεοκοπία

Ο Τζέιμς Μποντ συνάντησε τους απλήρωτους του «Αγγελιοφόρου» 

Απρόβλεπτες εκρήξεις, αγχώδη κυνηγητά ανάμεσα στο πλήθος, ελικόπτερα σε χαμηλές πτήσεις και θεαματική δράση. Και την ίδια στιγμή, δυναμικά συνθήματα, αποφασισμένα βλέμματα, υψωμένες εφημερίδες και πανό σε ειρωνικό ύφος.  
Ο Τζέιμς Μποντ, ο θρυλικός ήρωας που έπλασε ο συγγραφέας Ίαν Φλέμιγκ, και οι εργαζόμενοι του «Αγγελιοφόρου», οι μισθωτοί που εξαθλίωσε η επιφανής οικογένεια Μπακατσέλου, «συναντήθηκαν» χτες το απόγευμα για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη.
Στο νέο πολυκινηματογράφο Cineplexx, που εγκαινιάστηκε στο εμπορικό κέντρο One Salonica Outlet Mall (πρώην City Gate), στη συμβολή των οδών Γιαννιτσών και Κωλέττη, ο μυστικός πράκτορας 007 και το προσωπικό της υπό πτώχευση εφημερίδας αναμετρήθηκαν επί ίσοις όροις,  αντάλλαξαν.. 
έξυπνες ατάκες και προσπάθησαν να καθηλώσουν με κάθε τρόπο την προσοχή του πλήθους.
Στους εμβρόντητους VIP καλεσμένους της αυστριακής αλυσίδας κινηματογράφων, που προσήλθαν με το κατάλληλο dress code, για να παρακολουθήσουν σε αποκλειστική πρεμιέρα τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ με τίτλο «Spectre», οι εργαζόμενοι του «Αγγελιοφόρου» υπέδειξαν δημοσίως αυτούς που οδηγούν σε χρεοκοπία τον μεγαλύτερο εκδοτικό όμιλο της Βόρειας Ελλάδας, δηλαδή τους Αλέξανδρο Κ. Μπακατσέλο, Φώτη Μπόμπολα και  Σταύρο Ψυχάρη, και αφήνουν πίσω τους χρέη άνω των 27 εκατ. €.
(διαβάστε περισσότερα στο agelioforum ΕΔΩ)