ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Απάντηση του Periodista στο Ποτάμι

Το Periodista απαντάει με ανάρτησή του στην ανακοίνωση του Ποταμιού που κατηγορεί τον διαχειριστή του site Δημ. Μπεκιάρη, ως υπάλληλο του ΣΥΡΙΖΑ που διέσπειρε. (μαζί, λέει, με τον Ν. Nικητέα του enimerosi24) «ένα λιβελογράφημα (του left.gr) με τίτλο "Ο Μπόμπολας απέλυσε τον Σταύρο Θεοδωράκη». Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της απάντησης του periodista:
" Άθλια προσωπική επίθεση από το Ποτάμι της διαπλοκής στον Δημήτρη Μπεκιάρη 
Τιμή μας να δεχόμαστε άθλιες επιθέσεις από τα παραμάγαζα της διαπλοκής
Στο Ποτάμι της διαπλοκής, στο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη το οποίο δημιούργησαν τα διαπλεκόμενα συμφέροντα για να περιορίσουν το πλατύ κοινωνικό και πολιτικό ρεύμα του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν χάσει την ψυχραιμία τους.
Και αυτό είναι φυσικό, όταν ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης ζήτησε από τον ελληνικό λαό να του δώσει 10% μπας και συμμετάσχει σε κάποια κυβέρνηση, εκείνος του έδωσε μόλις 4%.
Στο Ποτάμι, λοιπόν, μέσα στη γενικότερη σύγχυσή τους και γνωρίζοντας ότι σε λίγο καιρό.. -ευτυχώς- θα εξαφανιστούν από την πολιτική ζωή του τόπου, διότι ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι,  αποφάσισαν να επιτεθούν στον ΣΥΡΙΖΑ, στο Μέγαρο Μαξίμου, στον πρωθυπουργό, αλλά και να στοχοποιήσουν δημοσιογράφους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται ο Δημήτρης Μπεκιάρης και φυσικά το Periodista.gr.
Με μία μακροσκελέστατη ανακοίνωση - ΝΤΡΟΠΗ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΔΩ), το Ποτάμι της διαπλοκής επιτίθεται χυδαιολογώντας στην κυβέρνηση και στο Μέγαρο Μαξίμου για να καταλήξει στο εξής ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ υστερόγραφο:
"Υ.Γ: Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι αυτή τη φορά τη βρώμικη δουλειά της «παρέας του Μαξίμου» ανέλαβε να διεκπεραιώσει το κομματικό και χρηματοδοτούμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ Left.gr με ανυπόγραφη ανάρτηση. Όταν τους ζητήθηκαν εξηγήσεις, «έδειξαν» την «παρέα του Μαξίμου». Για την ακρίβεια υπέδειξαν συγκεκριμένο έμπιστο υπουργό του κ. Τσίπρα. Και τη διασπορά του λιβελογραφήματος ανέλαβαν δύο γνωστοί σε όλη την πιάτσα υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Δημήτρης Μπεκιάρης του Periodista. Και ο Νίκος Νικητέας του enimerosi24″."
Ταυτόχρονα το Ποτάμι διακινεί τις τελευταίες ώρες ότι δήθεν ο Δημήτρης Μπεκιάρης είναι διορισμένος στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης. Πρόκειται για μία αθλιότητα την οποία διακίνησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα ιστολόγια και τσαρλατάνοι της δημοσιογραφίας χρησιμοποιώντας τη συνωνυμία ενός υπαλλήλου της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης με τον διευθυντή του Periodista.gr. Φυσικά και τότε διαψεύστηκε οποιαδήποτε σχέση του Δημήτρη Μπεκιάρη με την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.
Σε κάθε περίπτωση είναι τιμή για τον Δημήτρη Μπεκιάρη και το Periodista.gr να δέχεται επιθέσεις από τα χρεοκοπημένα παραμάγαζα της διαπλοκής. Τις επόμενες ημέρες θα αποκαλύψουμε διάφορα για τη σχέση του Ποταμιού και του αρχηγού του με τη διαπλοκή και με τα συμφέροντα τα οποία με προσήλωση και σταθερότητα υπηρετούν.
Και επειδή εμείς εδώ στο Periodista.gr δεν είμαστε υπάλληλοι κανενός, όπως με ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ καταγγέλλει το ρυπαρό Ποτάμι της διαπλοκής, θα αποκαλύψουμε ποιοι είναι οι υπάλληλοι ντόπιων και ξένων αφεντάδων. "