ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Γιάννα, Κόκκαλης, Γιαννακόπουλος θέλουν κανάλι

Εντονο ενδιαφέρον και από τους Γάλλους για τηλεοπτική άδεια

Το περιβόητο σχέδιο νόμου για τη δημοπράτηση των αδειών στην τηλεόραση θα προωθηθεί στη Βουλή το επόμενο δεκαπενθήμερο. Για την κατάθεσή του εντός του μηνός δεσμεύτηκαν τόσο ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, όσο και ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.
Με βάση τα σημερινά δεδομένα και το προσχέδιο που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί, το Μέγαρο Μαξίμου εκτιμά ότι θα κατορθώσει να φέρει μετά από χρόνια μια στοιχειώδη τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο. Οσον αφορά τους ενδιαφερόμενους, πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αυτούς περιλαμβάνονται Ελληνες  επιχειρηματίες, αλλά και μεγάλο μιντιακό group της Γαλλίας. Οι καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο πηγαίνουν ένα βήμα παρακάτω, υποστηρίζοντας ότι για το συγκεκριμένο θέμα έχει μιλήσει στον  Τσίπρα ο Γάλλος πρόεδρος, Φρ. Ολάντ. Ο βασικός λόγος που οι Γάλλοι αποφάσισαν να εμπλακούν στην..
εγχώρια τηλεοπτική αγορά έχει να κάνει με μια γενικότερη (εθνική) πολιτική, που στοχεύει στη διεύθυνση του ρόλου της Γαλλίας στο σύνολο της Ευρώπης. Η Ελλάδα έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού διαχρονικά υπήρξε από τους καλύτερους πελάτες της γαλλικής βιομηχανίας όπλων και αεροσκαφών.

 Και εφημερίδα η Αγγελοπούλου

Από κει και πέρα, εσχάτως φαίνεται να έχει αναθερμανθεί το διαχρονικό ενδιαφέρον της Γιάννας Αγγελοπούλου  να εμπλακεί στα τηλεοπτικά δρώμενα. Η πρώην πρόεδρος του «Αθήνα 2004» φέρεται να έχει ενημερώσει ήδη τον κ. Τσίπρα για τις προθέσεις της, που σε καμία περίπτωση δεν είναι αποκομμένες από τις σχέσεις που διατηρεί με τον αμερικανικό παράγοντα.
Πέραν της τηλεόρασης, πληροφορίες θέλουν τη Γιάννα Αγγελοπούλου να βρίσκεται και πίσω από ημερήσια εφημερίδα.
Ενδιαφέρον, επίσης για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας δείχνει ο Ομιλος Κόκκαλη, ενώ στον διαγωνισμό σκοπεύει να συμμετάσχει και ο ισχυρός άνδρας της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Σε ό,τι αφορά τους παλαιότερους παίκτες, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, εκτιμά ότι θα αποτελέσει έκπληξη αν κάποιος από τους σημερινούς καναλάρχες θα απόσχει από τον διαγωνισμό. Απεναντίας, θεωρούν βέβαιη τη συμμετοχή των κυρίων Βαρδινογιάννη, Κοντομηνά, Αλαφούζου και Ψυχάρη, όπως και αυτή των Μπόμπολα και Βρυώνη.

- πηγή: Secret / Παραπολιτικά