ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Στον όμιλο Κουρτάκη και ο «Γαύρος»

Θα αρθρογραφεί κι ο Πέτρος Κωστόπουλος - Ποιοι θα «τρέχουν» το νέο φύλλο

Στον δημοσιογραφικό όμιλο των Παραπολιτικών του Γιάννη Κουρτάκη, ενσωματώθηκε η αθλητική εφημερίδα  «Γαύρος» και όπως όλα δείχνουν κυκλοφορεί από προχθές υπό νέα ιδιοκτησία.
Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε ακόμη παρά μόνο ότι μπήκε επενδυτής στο φύλλο.
Ο «Γαύρος» εκδόθηκε πριν από πέντε χρόνια από τον Αντώνη Πίκουλα που παραμένει εκδότης ενώ τη διεύθυνση θα έχουν ο Ν. Κώτσης και ο Γ. Μανιάτης, με μακρά θητεία στην άλλη... ερυθρόλευκη εφημερίδα τον «Πρωταθλητή».
Οπως γράφουν τα Παραπολιτικά, η δημοσιογραφική ομάδα του «Γαύρου» θα ενισχυθεί με... πασίγνωστους «Γαύρους»:
Για παράδειγμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από χρόνια επιστρέφει σε έντυπο η ιστορική στήλη που επιμελούνταν στο «Φως» ο δημοσιογράφος Μ. Γαβαθιώτης. Επίσης, στο δυναμικό..
του φύλλου θα προστεθεί ο Γ. Φραγκουλόπουλος, ο οποίος θα ασχολείται με θέματα που σχετίζονται με τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου. Στην εφημερίδα θα γίνουν πολλές αλλαγές με ριζικό ανασχεδιασμό και την προσθήκη νέων στηλών.Στον νέο «Γαύρο» θα έχει παρουσία με δική του στήλη ο Πέτρος Κωστόπουλος, ενώ θα γράφουν ο Χρ. Φερεντίνος και ο Ανδ. Παπαδόπουλος. Επίσης θα επιστρέψουν οι δημοσιογράφοι Μηνάς Τσαμόπουλος και Γ. Παπαγιάννης, ενώ σε καθημερινή βάση θα υπάρχει και η στήλη «Ο Χάρος της 7».

ΥΓ Για όσους αμφιβάλουν ότι ο "Γαύρος" ενσωματώθηκε στον όμιλο του Γιάννη Κουρτάκη αρκεί να ξεφυλλίσουν την εφημερίδα και να δουν τις τρεις(!) ολοσέλιδες καταχωρήσεις των Παραπολιτικών.

- Διαβάστε κι αυτό: "Εργοδοτική κατρακύλα στην εφημερίδα ΓΑΥΡΟΣ, με την ευγενική χορηγία της ΕΣΗΕΑ?" (στο μπλογκ των financialcrimes)