ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

10 εκατ. ζητάει ο Γιαννακόπουλος από τον Καμμένο!

Ο επιχειρηματίας καταθέτει αγωγή για τα όσα είπε στη Βουλή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ

Στις δικαστικές αίθουσες θα λύσουν τις διαφορές τους ο φαρμακοβιομήχανος Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο, μετά τις σοβαρές καταγγελίες του δεύτερου, από το βήμα της Βουλής το περασμένο Σάββατο.  Ο Καμμένος είχε καταγγείλει  πως ο Γιαννακόπουλος που θέλει να γίνει καναλάρχης, από τα προεκλογικά εξυμνητικά άρθρα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, «πέρασε, μετά τις εκλογές, στους εκβιασμούς». Η άρνηση της ικανοποίησης των αιτημάτων του προκάλεσε, όπως είπε ο Καμμένος, την οργή του επιχειρηματία ο οποίος απέστειλε sms στο οποίο ανέφερε: «Αν δεν σας γκρεμίσω μέχρι τα Χριστούγεννα να μην λένε Γιαννακόπουλο».
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά την πρώτη απάντησή του (εδώ) προσφευγει στη Δικαιοσύνη κατά του Πάνου Καμμένου, για συκοφαντική δυσφήμιση, δηλώνοντας ότι θα καταθέσει αγωγή.. προκειμένου να υπερασπιστεί την προσωπικότητα, την τιμή και την υπόληψή του. Προσβλέπει δε σε άρση της βουλευτικής ασυλίας Καμμένου, καθώς προτίθεται να υποβάλει και σχετική μήνυση.
Ο Δ. Γιαννακόπουλος θα ζητήσει ποσό αποζημίωσης 10 εκατ. ευρώ, όχι –όπως τονίζει- για να γίνει πλουσιότερος (άλλωστε είναι πολύ πολύ πλούσιος) αλλά «για να εξαλειφθεί η δυνατότητα τόσο στον ίδιο τον Καμμένο όσο και στον οποιονδήποτε άλλο, να μετατρέπει το βήμα της Βουλής σε βήμα συκοφαντίας».
Ολόκληρο το κείμενο της δήλωσης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχει ως εξής:
«Μετά τις συκοφαντικές δηλώσεις σχετικά με το πρόσωπό μου από τον Καμμένο στη Βουλή, προχωρώ σε κατάθεση αγωγής εναντίον του, ως οφείλω, προκειμένου να υπερασπιστώ την προσωπικότητα, την τιμή και υπόληψή μου.
Το ποσό το οποίο θα ζητήσω θα ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Όχι για να γίνω πλουσιότερος αλλά για να εξαλειφθεί η δυνατότητα τόσο στον ίδιο τον Καμμένο όσο και στον οποιονδήποτε άλλο, να μετατρέπει το βήμα της Βουλής σε βήμα συκοφαντίας.
Προχωρώ σ’ αυτή την ενέργεια ακριβώς επειδή πρέπει να γίνει συνείδηση στον εναγόμενο ότι δεν είναι δυνατό να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα, να εκστομίζει βαρύτατες ύβρεις και συκοφαντίες και να μένει στο απυρόβλητο.
Ελπίζω ότι για την αντίστοιχη ποινική διαδικασία η Βουλή των Ελλήνων θα άρει τη βουλευτική ασυλία του Καμμένου καθώς προτίθεμαι να υποβάλω και σχετική μήνυση.
Η Δικαιοσύνη πλέον θα αποφανθεί εάν στην προκειμένη περίπτωση "εν τη προαιρέσει η μοχθηρία και το αδικείν", όπως είχε πει ο Αριστοτέλης...».