ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Σαρωτικές αλλαγές στα media του ΣΥΡΙΖΑ

Moυλόπουλος, Τσίπρας , Φίλης
Η Κουμουνδούρου ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές σε όλο το φάσμα των μέσων ενημέρωσης που ελέγχει, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο.
Η απόδοση της «Αυγής», του «left.gr», αλλά και του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο» κρίνεται ιδιαίτερα φτωχή, και μάλιστα σε μια σκληρή προεκλογική περίοδο.
Το σχέδιο που έχει ήδη μελετηθεί από τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ που ασχολούνται με την επικοινωνία προβλέπει ότι σε ενδεχόμενη νίκη και σχηματισμό κυβέρνησης η αξιολόγηση που έχει γίνει ήδη θα φέρει σημαντικές τροποποιήσεις στα πρόσωπα που έχουν στελεχώσει σε υψηλό επίπεδο τα τρία αυτά Μέσα, αλλά και ταυτόχρονη ενίσχυση της χρηματοδότησής τους (άγνωστο με ποιον τρόπο).
Βασικό ρόλο στην αναδιοργάνωση αυτή θα έχει, εκτός από τον πρώην υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, ο οποίος ασχολείται και με ένα γενικότερο φάσμα θεμάτων, και ο μέχρι πρότινος..
κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νίκος Φίλης, ο οποίος διετέλεσε επί χρόνια διευθυντής της «Αυγής» και ξέρει καλά τόσο την εφημερίδα όσο και τα άλλα Μέσα.
Είναι ο άνθρωπος που έχει κάνει την αξιολόγηση, ξέρει ποιοι κάνουν σωστά τη δουλειά τους, καθώς και πού χρειάζεται ενίσχυση.
Αυτός ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει απομονωθεί σχετικά και δεν έχει ιδιαίτερα καθοριστικό ρόλο σε σχέση με το παρελθόν είναι ο πρόεδρος του Δ.Σ. της «Αυγής», Βασίλης Μουλόπουλος, ο οποίος, όπως λένε μέλη της Οργάνωσης Δημοσιογράφων του ΣΥΡΙΖΑ, «μάλλον έχει πέσει σε δυσμένεια από την ηγεσία».
- από το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά