ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Σκαναβής του Ελ. Τύπου πλήρωσε όσους δεν θα απολυθούν!

Αντεργατικές παρανομίες κατά συρροήν από την ιδιοκτησία της εφημερίδας

Τη μια παρανομία κατόπιν της άλλης διαπράττει η ιδιοκτησία του Ελεύθερου Τύπου σε βάρος των εργαζομένων της εφημερίδας. Αυτή τη φορά, ενώ κατέβαλε ένα μικρό έναντι στους 5 έως 7 μισθούς που χρωστάει την τελευταία διετία, πλήρωσε μόνον τους μισούς εργαζόμενους, ενώ στους υπόλοιπους, οι οποίοι έχουν προβεί σε ασφαλιστικά μέτρα για να διασφαλίσουν τα μη καταβεβλημένα δεδουλευμένα τους, δεν πλήρωσε τίποτα. Ακόμα κι ένας πρωτοετής φοιτητής της Νομικής γνωρίζει ότι αυτό αποτελεί κατάφωρη παρανομία, αφού θεωρείται εκδικητική και καταχρηστική μεταχείριση εκ μέρους των εργοδοτών σε βάρος των εργαζομένων. Εκτός των άλλων, εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι ήδη κάποιοι από αυτούς που έχουν υποβάλλει αίτηση..
ασφαλιστικών μέτρων, κλήθηκαν από τους ιδιοκτήτες για να αποσύρουν την αίτησή τους. (Και την ίδια ώρα δηλώνει σε κάποιους άλλους πως “τους θέλει, και θέλει απαλλαγεί από τους “ενοχλητικούς”!) Μια ακόμα ενέργεια που στόχο έχει την τρομοκράτηση των εργαζόμενων.
Οι ιδιοκτήτες του Ελεύθερου Τύπου, Α. Σκαναβής και Δ. Μπενέκος, και οι δυο πρώην στελέχη της “Πήγασος” της οικογένειας Μπόμπολα, η οποία επίσης σκοπεύει να προχωρήσει σε πογκρόμ εναντίων όσων εργαζόμενων απέμειναν, διαπράττουν αυτή την παρανομία μόλις δυο ημέρες πριν την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων των εργαζομένων, και την νέα τριμερή συνάντηση (υπουργείο Εργασίας, εργαζόμενοι, εργοδότες).
- διαβάστε περισσότερα στο mediatvnews