ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ο γαμπρός μου ο Βαγγέλης

«Ο Βαγγέλης είναι πολύ χαμηλών τόνων. Ηρεμος, γλυκύτατος και σπιτίσιος. Αν θυμώσει, όμως, γίνεται ζόρικος… Σαν χαρακτήρας είναι λαϊκότατος και είναι αυτό που φαίνεται στη δημόσια εικόνα του… Οι ηθοποιοί, πρέπει να πω, είναι άγγελοι μπροστά στους πολιτικούς…»
Με αυτά τα λόγια, η Νίτσα Μαρούδα, η πεθερά του νυν προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, και μία από τις σημαντικότερες πρωταγωνίστριες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, για πρώτη φορά ανοίγει την καρδιά της στη «Freddo» και μιλάει για τον γαμπρό της.
Η 80χρονη πλέον Νίτσα Μαρούδα υπήρξε σημαντικό κεφάλαιο στις ελληνικές ταινίες της Finos Film, των Καραγιάννη-Καρατζόπουλου, και αυτό της το αναγνώρισαν πολύ γρήγορα οι σκηνοθέτες, δίνοντάς της ρόλους-κλειδιά σε ταινίες διαχρονικές και αξεπέραστες. Ποιος δεν θυμάται, άραγε,..
τις ταινίες «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες», «Μην είδατε τον Παναή», «Δεσποινίς διευθυντής», «Τέντυ μπόυ αγάπη μου», «Μια τρελή-τρελή οικογένεια», «Η αρχόντισσα και ο αλήτης», «Η νεράιδα και το παλικάρι» και τόσες άλλες, στις οποίες άφησε εποχή ως η ξανθιά κοπέλα που… έδινε ατάκες στους μεγάλους πρωταγωνιστές!
- απόσπασμα από το κείμενο  του Νίκου Νικόλιζα στην κυριακάτικη εφημερίδα «Freddo»