ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Αντιδράσεις για τη σύλληψη του Π. Καλφαγιάννη...

...για «παράνομη εκπομπή σήματος» της ΕΡΤ Open

Συνελήφθη την Τετάρτη το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύλληψη με την αυτόφωρη διαδικασία οφείλεται σε «παράνομη» εκπομπή σήματος της ΕΡΤ Open (λειτουργούσε χωρίς άδεια από την εποχή της ΝΕΡΙΤ), από τη συχνότητα 106,7 της ΕΡΤ και τη σχετική καταγγελία έκανε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).
Αστυνομικοί μετέβησαν -παρουσία εισαγγελέα- στο σημείο εκπομπής του σταθμού στο Γαλάτσι και για να μην οδηγηθεί στο Τμήμα οι τεχνικοί που βρισκόταν στον πομπό, ανέλαβε την ευθύνη ο Π. Καλφαγιάννης μαζί με τον γενικό γραμματέα της Ομοσπονδίας, Δημήτρη Κούνη, ο οποίος..
συνελήφθη μαζί του.
Το ΕΡΤopen σχολιάζει:
«Η "πολλά υποσχόμενη" εκκαθάριση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου ξεκίνησε από την ΕΡΤopen που κράτησε ζωντανή την φωνή της κοινωνίας για πάνω από δυο χρόνια.
...Μια  εκκαθάριση που προφανώς θα τελειώσει εκεί
Ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ και ο Δημήτρης Κούνης, ταμίας της Ομοσπονδίας προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Κυψέλης για τη μετάδοση του προγράμματος της ΕΡΤopen και κρατούνται για την ώρα
».
Λίγο αργότερα οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και, όπως έγινε γνωστό, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

 - από το directnews.gr