ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ένας του προτείνει να πάει σπίτι του και ο άλλος στο ΠΑΣΟΚ

Σταύρο, διάλεξε και πάρε

Θα μπορούσε να πει κάποιος δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Κολλάει γάντι στη φαιδρή περίπτωση που περιφέρεται στα κανάλια και ακούει στο όνομα Πέτρος Τατσόπουλος! Θα αδικούσε και κάτι παραπάνω όμως, τον μεγάλο Νίκο Δήμου.
Παρόλα αυτά για λόγους οικονομίας και μόνο αναγκαζόμαστε να βάλουμε δίπλα – δίπλα το Νίκο Δήμου και τον Πέτρο Τατσόπουλο που έτυχε να μιλήσουν περίπου για το ίδιο θέμα: την εκλογική πανωλεθρία του Ποταμιού.
Ο Νίκος Δήμου με άρθρο του στο protagon και τίτλο «Νικηφόρε, νικηθήκαμε!», μεταξύ άλλων γράφει: «Το Ποτάμι ψαλιδίστηκε… Όλοι, ακόμα και οι αντίπαλοι, συμφωνούσαν πως είχε τα καλύτερα στελέχη. Καταποντίστηκε και αυτό από το σύνδρομο της μη αριστείας. Βάζεις τον Νίκο Αλιβιζάτο σε τιμητική θέση; Κακό του κεφαλιού σου! Τι δουλειά έχει ένα κόμμα της αριστείας και της λογικής στο ρωμαίικο παζάρι»;
Από την άλλη ο Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε μεταξύ άλλων στο facebook: "Το Ποτάμι καλείται..
να πράξει αυτό που δεν έπραξε μέχρι σήμερα. Να συμβάλλει στη δημιουργία ενός καθαρόαιμου Ευρωπαϊκού Μετώπου. Να δεχτεί την ανοιχτή πρόσκληση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Όσο δεν το κάνει -όσο καθυστερεί να το κάνει- δεν ρισκάρει μονάχα τη δική του επιβίωση στο μέλλον (αυτό είναι το λιγότερο), αλλά επιτρέπει και στους λαϊκιστές, τόσο της Δεξιάς όσο και της Αριστεράς, να παίζουν μονότερμα. Ναι, τώρα, «Πρώτη Φορά στα Σοβαρά», το Ποτάμι πρέπει να εγκαταλείψει τη διαδρομή του Μοναχικού Αδέκαστου".
- από το enimerosi24.gr