ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΚΑΪ: συνεχίζουν στην ίδια προκλητική γραμμή

…ό,τι «αντιπολιτεύονται» νικάει!

Δεν βάζουν μυαλό στο Φάληρο! Δεν βλέπουν ότι χτυπάνε τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ αλύπητα και κοντεύουν πλέον να τους καταστήσουν καθεστώς; Τυφλοί είναι; Αμέσως μετά τη δήλωση Καμμένου που επιτέθηκε επί προσωπικού στην ομάδα δημοσκοπήσεων του καναλιού από το πανεπιστήμιο Μακεδονίας η Σία Κοσιώνη, ειρωνεύτηκε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ όπως το ίδιο έκανε και ο καθηγητής Μαραντζίδης, ενώ ο Μπάμπης Παπαδημητρίου έκανε λόγο για απειλές.
Για την ταμπακιέρα βέβαια κουβέντα. Για το ότι όπως και οι υπόλοιπες εταιρείες έτσι και η.. ομάδα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας δεν έπιασε ούτε… το λήγοντα δεν ειπώθηκε τίποτα!
Μέχρι την Πέμπτη ο Μαραντζίδης όπως και οι άλλοι μονομπλόκ έλεγαν ότι το ματς είναι ισόπαλο όσον αφορά την πρώτη θέση και την Παρασκευή προσπάθησαν να διορθώσουν την κατάσταση δίνοντας 1-2.5 μονάδες μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ. Έδιναν όλες έξω μα πολύ έξω τους ΑΝΕΛ και μέσα μα πολύ μέσα τη ΛΑΕ… έδιναν το Ποτάμι σταθερά από 5-6% και έπεσαν κάτω από το 4%!

ΥΓ Εκείνοι που έδειχναν πριν από λίγα 24ωρα μπροστά τη ΝΔ από 0.5 μέχρι 2 μονάδες τι έχουν να πουν;

- από το enimerosi24