ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Αναζητώντας ψήφους στους υπονόμους του Τράγκα

Η χούντα του Λαφαζάνη και ο γύψος της Ζωής

Επί μία ώρα συνομιλούσαν ο Γιώργος Τράγκας και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στο φιλόξενο στούντιο του "Real FM". Δεν ήταν συνομιλία, δεν ήταν συνέντευξη, ήταν ρεσιτάλ καρφωμάτων επί συγκεκριμένου στόχου.
Ο Τράγκας σέρβιρε και ο Λαφαζάνης κάρφωνε. Κάρφωνε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα με πάθος, επιμονή και απαράμιλλη στοχοπροσήλωση. «Παναγιώτη, εσύ που είσαι φίλος μου τριάντα χρόνια, πες μου πόσο προσκυνημένος είναι ο Τσίπρας". "Παναγιώτη, εσύ που είσαι ο πιο έντιμος πολιτικός, δεν είχες καταλάβει τι κουμάσι ήταν ο μικρός, που τον είχες τόσα χρόνια δίπλα σου;». Το ακρόαμα ήταν σκαμπρόζικο μεν, βαρετό δε, επανάληψη του ρεσιτάλ καρφωμάτων της προηγούμενης ημέρας, με πρωταγωνιστές τον Τράγκα και τον Μεϊμαράκη. Σαν τους αγώνες κατς στον «Τάφο του Ινδού», που, άμα δεις έναν, είναι σαν να τους έχεις δει όλους.
Εκλογές έχουμε, οπότε είναι θεμιτό να αναζητάς ψήφους παντού, ακόμη και στους υπονόμους του Τράγκα. Εκείνο που δεν είναι θεμιτό είναι να είσαι αρχηγός κόμματος και να λες ότι στην..
Ελλάδα έχουμε χούντα. Ισχυρισμός αδιανόητος, που γίνεται τερατώδης όταν τον ξεστομίζεις μπροστά στον Τράγκα, τον άνθρωπο που έκανε καριέρα ουρλιάζοντας για κατοχές, χούντες, δοσίλογους, ταγματασφαλίτες και άλλα μολυσματικά και φασίζοντα.
«Χούντα έχουμε, κ. Τράγκα» αναφώνησε τρις ο Λαφαζάνης από τα βάθη της τράγκειας σπηλιάς κι επειδή δεν κατάλαβαν όλοι ποια χούντα εννοεί, βγήκε μετά από λίγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο ραδιόφωνο του Βαγγέλη Μαρινάκη και έδωσε διευκρινήσεις: «Ο Τσίπρας μού θύμισε τον Παπαδόπουλο, που ήθελε να βάλει την Ελλάδα στον γύψο». Ναι, το είπε. Κι αντί να βγει το κόμμα της να τη μαζέψει, την έβαλε ομιλήτρια στην κεντρική συγκέντρωση της Ομόνοιας. Άμα δεν τραβάει ο αρχηγός...
Σύμφωνα με τον Λαφαζάνη και την Κωνσταντοπούλου, στην Ελλάδα συμβαίνει το εξής παράδοξο: Έχουμε μια χούντα που προκηρύσσει εκλογές, δίνοντας στον λαό τη δυνατότητα να την ανατρέψει με την ψήφο του. Δεν είναι όλες οι ψήφοι αντιχουντικές, θα απαντήσουν οι παραδοξολογούντες. Μόνο οι ψήφοι που πάνε στη ΛΑΕ, άντε και στο ΚΚΕ και στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Όλοι οι άλλοι θα στηρίξουν, εκόντες- άκοντες, τη χούντα. Χειρότεροι όλων είναι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, που θα ρίξουν το κουκί τους σε μια αριστερή χούντα, είτε επειδή είναι αφελείς είτε επειδή είναι ελαφρώς χουντίζοντες κι ας έχουν φάει κάποιοι εξ αυτών ξύλο στα υπόγεια και στις ταράτσες τής Μπουμπουλίνας.
Ο Λαφαζάνης και η Κωνσταντοπούλου ξεστομίζουν επικίνδυνες ανοησίες για να πωρώσουν κάποιους αριστερούς ψηφοφόρους και να τους στρέψουν στην ισχνή και στερεμένη κάλπη της ΛΑΕ. Άδικος κόπος. Οι αριστεροί δεν γητεύονται από τις ανιστόρητες χοντράδες κι αν συνεχίσουν να λένε τέτοια τα στελέχη της ΛΑΕ, η κάλπη τους θα στερέψει μέχρι εξαφανίσεως. Άσε που μπορεί να τρομάξουν κάποιοι δεξιοί και να στραφούν προς τους γνήσιους χουνταίους του Μιχαλολιάκου για να σωθούν από τη χούντα της Αριστεράς. Να στραφούν στον γνήσιο Γιώργη Παπαδόπουλο για να σωθούν από τον ιμιτασιόν Παπαδόπουλο της Ζωής.
Πάσσαλος πασσάλω εκρούεται.

Γιώργος Ανανδρανιστάκης (Αυγή)