ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Οι πολιτικοί κι εγώ

Με ποιους και ποιες θα πήγαινα που

Γράφει ο Χρήστος Ξανθάκης (newpost)

Έχω όλη τη συμπάθεια του κόσμου για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη. Αλήθεια λέω. Μπορεί να διαφωνώ με πολλές από τις ιδέες του, αλλά νομίζω ότι είναι εντάξει, ότι είναι κύριος, ότι είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπής. Όπως είπε κι ο Αλέκος Αλαβάνος, μετά από τη συνάντηση που επισφράγισε την προεκλογική τους συνεργασία, «Είναι ο άνθρωπος τον οποίο κάθε οικογένεια μπορεί να τον βάλει σπίτι της χωρίς να έχει κανένα φόβο». Ή έτσι τέλος πάντων, μιας και ο Αλαβάνος πάντα προσθέτει λίγο παραπάνω σάλτσα στις δηλώσεις του.
Κι όπως τη διάβασα την ανωτέρω φράση του Αλέκου, αναρωτήθηκα τι πράγματα ακριβώς θα έκανα με κάποιους άλλους ‘Ελληνες πολιτικούς. Με γνωστούς και μη εξαιρετέους από όλο το φάσμα των κοινοβουλευτικών δυνάμεων. Έκατσα λοιπόν και φαντασίωσα και η λίστα ακολουθεί:..
* Με ποιόν θα έλιωνα παρεάκι στις ξαπλώστρες, πίνοντας φρέντο με το λίτρο και σχολιάζοντας τα περαστικά γκομενάκια: 
Σταύρος Θεοδωράκης

* Με ποιόν θα ξενύχταγα σε κωλόμπαρο μόνο για αρσενικούς, ανταλλάσσοντας ιστορίες από τη γαμημένη δεκαετία του ογδόντα:
Πάνος Σκουρλέτης
* Με ποια θα μπούκαρα μεθαύριο στη Λεωφόρο και θα ανεμίζαμε ψηλά τις κασκολάρες του Παναθηναϊκού, κατεβάζοντας καντήλια για τον καριόλη τον διαιτητή:
Λιάνα Κανέλλη

* Με ποιά θα οδηγούσα τον Γορδούλη (ο παλαβωμένος και εγκληματικός γάτος μου) στον κτηνίατρο, μπας και τον καταφέρουμε επιτέλους να κάνει τα εμβόλιά του:
Ρένα Δούρου
* Με ποιόν θα κατέβαινα Εξάρχεια και θα πούλαγα τρέλα μέχρι τελικής πτώσεως στους μπάχαλους:
Γιάνης Βαρουφάκης (αρκεί να ερχόταν κι η Δανάη…)

* Με ποια θα συμμετείχα στην εβδομάδα μόδας (υπάρχει ακόμη αυτό το πράγμα;) και θα πούλαγα μούρη στους μόδιστρους και στα μοντέλα;
Ιωάννα Γαϊτάνη

* Σε ποιά θα ανέθετα να σηκώσει το τηλέφωνο και να απαντήσει στους τύπους της πιστωτικής κάρτας που αναρωτιούνται γιατί ακόμη δεν έχω εξοφλήσει τον λογαριασμό μου:
Ζωή Κωνσταντοπούλου
* Με ποιόν θα πήγαινα σινεμά να δούμε το καινούριο Mission Impossible και να σκιστούμε στο ποπ κορν και στο κουτσομπολιό, σπάζοντας τα νεύρα των διπλανών:
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

* Με ποιόν θα τα έσπαγα μέχρι πρωίας στον Τερλέγκα, κάνοντας το μαγαζί μαντάρα και αφήνοντας πίσω μου σωρούς από θρυμματισμένα γυαλικά :
Βαγγέλης Μεϊμαράκης

* Με ποιόν θα αναλύαμε διεξοδικά και λέξη προς λέξη τα απομνημονεύματα του βαρόνου Μυγχάουζεν:
Γιάννης Μιχελογιαννάκης