ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Οι Βαρδινογιάννηδες φροντίζουν τους «ανθρώπους τους»

Τελικά πάει διευθυντής ειδήσεων στο STAR ο Νίκος Στραβελάκης; Ναι, σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, ο πρωην του Mega πάει στο κανάλι των Βαρδινογιάννηδων!..
Η είδηση είχε διαρρεύσει προ δεκαημέρου για να διαψευστεί στη συνέχεια. Μάλιστα είχε ακουστεί ότι ο Νίκος Στραβελάκης συμφώνησε με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του STAR, Πάνο Κυριακόπουλο, να αντικαταστήσει τον νυν διευθυντή Κωστή Τσιακανίκα, ο οποίος θα αναλάμβανε, λέει, την διεύθυνση ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών.
 Τώρα ο Στραβελάκης μετά την αποπομπή του από το Mega, ετοιμάζεται για την ανάληψη της θέσης του γενικού διευθυντή στο Star, καθώς η οικογένεια Βαρδινογιάννη και προσωπικά ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τού δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης.
 Ο ερχομός Στραβελάκη στο Star σηματοδοτεί την πρόθεση της οικογένειας Βαρδινογιάννη,..
σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, να δώσει νέα ώθηση στο κανάλι (σε ό,τι αφορά τόσο την ενημέρωση όσο και την ψυχαγωγία, όπου υπάρχουν αντίστοιχες συζητήσεις και ενέργειες), δεδομένων και των οικονομικών προβλημάτων του Mega. Πρόκειται, άλλωστε, για μια εξέλιξη αν μη τι άλλο αναμενόμενη για τους γνωρίζοντες τη μιντιακή πιάτσα, μια και στο μέτωπο του Star o Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει τη δυνατότητα των προσωπικών χειρισμών.
Η επιλογή Στραβελάκη, όπως επισημαίνουν τα Παραπολιτικά, καταδεικνύει ακόμα ένα στοιχείο. Οτι, δηλαδή, οι Βαρδινογιάννηδες δεν λησμονούν ποτέ τα στελέχη στα οποία είχαν ποντάρει στο παρελθόν, δίνοντάς τους... γήπεδο σε κάθε ευκαιρία. Εκτός του μέχρι πρότινος διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega, στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι Νίκος Χατζηνικολάου, Μάρα Ζαχαρέα κ.ά.