ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Ο χαλαρός εκδότης...

…που βολτάρει στην παραλία της Κισσάμου

Σε αντίθεση με τα αγχωμένα στελέχη και τους δημοσιογράφους της τηλεόρασης που αυτές τις ημέρες τούς συναντάς μόνο στα πλοία της γραμμής με προορισμό τον Πειραιά… «Θύματα» της εκλογομανίας του Αλέξη Τσίπρα… Και των αφεντικών τους που τους επέστρεψαν άρον-άρον από τις παραλίες… Για να δώσουν με την παρουσία τους το τέμπο της τηλεοπτικής ενημέρωσης… Ο εκδότης του ανερχόμενου συγκρότηματος των «Παραπολιτικών» Γιάννης Κουρτάκης εθεάθη αργά εχθές τη νύχτα να βολτάρει χαλαρός με αντροπαρέα στην όμορφη παραλία της Κισσάμου… Απολαμβάνοντας τις τελευταίες στιγμές των διακοπών του!
Ο εκδότης και δημοσιογράφος που έλκει την καταγωγή του από το Καστέλι…. Διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με τον τόπο του, γεγονός που επιβεβαιώνουν με καμάρι οι φιλόξενοι κάτοικοι του..
παραθαλάσσιου χωριού, ειδικά όταν αναφέρονται στο διακριτικό τρόπο με τον οποίο βοηθά όπου υπάρχει ανάγκη! Μια παράδοση που ξεκίνησε ο αείμνηστος Νίκος Κακαουνάκης, για τον οποίο οι ντόπιοι μιλούν με όρους εθνικού ευεργέτη όταν αναφέρονται στο όνομα του!
Βεβαίως ο Γιάννης Κουρτάκης ως γνωστός ποδοσφαιρόφιλος και φίλαθλος, έχει τις αδυναμίες του… Και στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι άλλος από τον θρυλικό Π.Γ.Σ Κισσαμικού που στο πρόσωπο τού εκδότη έχει βρει απεριόριστη στήριξη!
- από το enimerosi24

ΥΓ(z): Οπως ίσως καταλάβατε ξεκινήσαμε (κι εμείς) συνεργασία με τον όμιλο των Παραπολιτικών...