ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Το σκυλολόι...

Ξεχωριστή σημασία, με στόχο τη δυνατόν μεγαλύτερη απήχηση στην κοινωνία, δίνουν στο Ποτάμι, στην πρωτοβουλία που έχουν αναλάβει οι νέοι της Σεβαστουπόλεως.
«Οι αντίπαλοι είναι δύο: οι παλιοί πολιτευτές και η διαπλοκή που χθες ήταν με τη Ν.Δ. και σήμερα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ για μας είναι ίδιοι» λένε οι Ποταμίσιοι που επισημαίνουν:
«Ο Καμμένος ήταν Ν.Δ. Ο Κουρουμπλής ήταν ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο άεργος είναι ο Παπαμιμίκος και ο Βούτσης. Τα κόμματα, το Δημόσιο δηλαδή, τους θρέφουν τόσες δεκαετίες. Κληρονόμοι είναι και η Κωνσταντοπούλου και ο Βαρβιτσιώτης. Από την ίδια παλαιοκομματική στάνη ψωνίζουν όλοι».
Στο ίδιο ασφαλώς πλαίσιο κινείται κι ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης: «Θα πορευτούμε με τους προοδευτικούς, τους λογικούς, τους δημιουργικούς. Ας μην έχουν, όμως, ορισμένοι αυταπάτες, δεν θα πορευτούμε παρέα με όλο το παλιό σκυλολόι», λέει στους συνομιλητές του και.. απορρίπτει διαρρήδην κάθε πιθανότητα συμμετοχής του Ποταμιού σε ενδεχόμενο εκλογικό μέτωπο των λεγόμενων ευρωπαϊκών δυνάμεων. «Αυτή τη στιγμή συμμαχούμε στη Βουλή και με τον Τσίπρα και με τον Μεϊμαράκη και με τη Γεννηματά», τονίζει και  ανεβάζει τους τόνους της κριτικής του έναντι του πρωθυπουργού -«πληρώνουμε πάρα πολύ ακριβά την εκπαίδευση του Τσίπρα στις ευρωπαϊκές αξίες», λέει χαρακτηριστικά-, ενώ θεωρεί πρόσκαιρη τη διαφαινόμενη δημοσκοπική κυριαρχία του ΣΥΡΙΖΑ.
(από ρεπορτάζ του Γρ. Τζιοβάρα στο protothema)