ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Aντύπας: Φεύγω μόνος από τον Σπορ FM, δεν απολύομαι

Σε νέα φάση η «μάχη του ραδιοφώνου» - Αρχίζει εκπομπή αποκαλύψεων ο Β. Παπαθεοδώρου με συμπαρουσιαστή τον Αρη Ασβεστά

Την αποχώρησή του από τον Σπορ FM ανακοίνωσε ο Ηρακλής Αντύπας (φωτό), στη βραδινή εκπομπή τής Παρασκευής (προς το Σάββατο) που παρουσιάζει τα δύο τελευταία χρόνια με τον Χρήστο Σούτο σε ραδιοφωνικό δίδυμο το οποίο δηλώνει στο ακροατήριο τις συλλογικές του προτιμήσεις: Παναθηναϊκός ο Σούτος και Ολυμπιακός ο Αντύπας. Η απόφασή του – που φαίνεται ότι ελήφθη τις τελευταίες ημέρες – ξάφνιασε το ραδιοφωνικό κοινό του, όπως φάνηκε από τα  τηλεφωνήματα που βγήκαν στον αέρα. Ο Ηρακλή Αντύπας με την έναρξη της εκπομπής, λίγο μετά τις 12, ανέφερε ότι είναι η τελευταία που πραγματοποιεί με τον συμπαρουσιαστή του και ότι αποχωρεί από τον σταθμό, προσθέτοντας με έμφαση, ότι δεν πρόκειται για απόλυση, όπως πιθανόν θα ακουστεί, αλλά για απολύτως προσωπική απόφαση.
Τόνισε, και επανέλαβε, ότι αφότου άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς στον σταθμό (αγοράστηκε από..
τον Γιάννη Αλαφούζο), ουδείς επιχείρησε να τον επηρεάσει ως προς το τι θα λέει και να του επιβάλει κατευθυντήρια γραμμή. Υπονόησε, πάντως, ότι κάτι τον ενόχλησε, γι’ αυτό «αξιολόγησα καταστάσεις και είπα ‘‘τέλος’’». Δεν θέλησε να αναφέρει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα (επειδή, είπε, δεν θα εκμεταλλευόταν το μικρόφωνο του σταθμού για να διαφημίσει μια άλλη δουλειά), αλλά όταν ακροατής εκτίμησε στον «αέρα» ότι θα συνεχίσει σε άλλο ραδιόφωνο (εννοώντας προφανώς το Sport24 Radio) o Η.Α. απέφυγε να απαντήσει αναφέροντας «δεν θέλω να πω».
- διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ στο harddog