ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Ο Ψυχάρης αλλάζει όλα τα πόστα στο MEGA

Υπό αξιολόγηση άπαντες στο Μεγάλο Κανάλι

Σαρωτικές αλλαγές έρχονται στο Μεγάλο Κανάλι από τη νέα σεζόν, υπό την επίβλεψη των μεγαλομετόχων και με τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο, Νίκο Πεφάνη, να έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και να αξιολογεί πρόσωπα και προτάσεις.
Οι ιδιοκτήτες του καναλιού στην τελευταία τους συνάντηση συμφώνησαν ότι υπάρχει σοβαρό ζήτημα στην ενημερωτική φυσιογνωμία του σταθμού και για τον λόγο αυτό σχεδόν όλοι θα τεθούν κάτω από μικροσκόπιο: από τους παρουσιαστές και τους σχολιαστές των δελτίων ειδήσεων  έως τα δίδυμα των ενημερωτικών εκπομπών, τόσο τις καθημερινές (Καμπουράκης-Οικονομέας) όσο και το Σαββατοκύριακο (Χασαπόπουλος-Αναγνωστάκης). Ειδικά γι’ αυτές τις δύο εκπομπές το πιθανότερο είναι να υπάρξει αντικατάσταση ενός ή δύο από τους τέσσερις συντελεστές. Κάτι.. αντίστοιχο θα συμβεί και με το δημοσιογραφικό δυναμικό, στο οποίο θα γίνουν προσθαφαιρέσεις.
Ο Ν. Πεφάνης, ο οποίος προέρχεται από τον ΔΟΛ και είναι στενός συνεργάτης και  άνθρωπος του Σταύρου Ψυχάρη, πέρασε ήδη από όλους τους ορόφους της Μεσογείων, συζήτησε με τους εργαζομένους και θα ξεκινήσει σύντομα την υλοποίηση των αποφάσεων που θα ληφθούν από τους μετόχους μετά από δικές του προτάσεις. Το θέμα του διευθυντή ειδήσεων είναι ένα από τα πρώτα που πρέπει να λυθούν, καθώς ο Μανώλης Καψής ειναι προσωρινός...
Από την πλευρά του, ο Νίκος Στραβελάκης συνεχίζει είτε παίρνοντας μέρος της άδειάς του είτε δίνοντας το «παρών» στο γραφείο του, αλλά χωρίς να συμμετέχει στη λήψη κάποιας σημαντικής απόφασης για το δελτίο ειδήσεων. Πληροφορίες ότι του έγινε πρόταση να αναλάβει θέση συμβούλου, αλλά την απέρριψε, κυκλοφορούν στο κανάλι, όπως επίσης ότι ζήτησε να επανέλθει στην απλή παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα, αλλά το αίτημά του δεν έγινε αποδεκτό. Το βέβαιο είναι ότι αποκλείεται η επιστροφή του στη θέση του διευθυντή ειδήσεων.
Ενα σοβαρό θέμα είναι και η θέση του προϊσταμένου του πολιτικού τμήματος, που μένει κενή από την ημέρα που ο Μανώλης Καψής ανέλαβε (προσωρινά) τη διεύθυνση ειδήσεων. Οι δύο επικρατέστεροι να αναλάβουν αυτό το πόστο είναι ο Αντώνης Φουρλής και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ενώ στο κανάλι φαίνεται πως παραμένει ο Βίκτωρ Βλαχογιάννης.
 - πηγή: Secret / Παραπολιτικά