ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Η ελαφρότητα της lifestyle ειδησεογραφίας

@ Δεν αντέχεται η ελαφρότητα της lifestyle ειδησεογραφίας κάποιες φορές. Πέρα από το στημένο ρεπορτάζ (και το πληρωμένο), δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται με όλους αυτούς τους τζιτζιφιόγκους και τα τσόκαρα που κυκλοφορούν, μόνο και μόνο για να μπουν στην ειδησεογραφία επειδή άλλαξαν μαγιό ή κατούρησαν στραβά.
@ Το κακό είναι ότι μπαίνουν και στη ζωή ανυποψίαστων ανθρώπων, που τους έχουν αναγάγει υποσυνείδητα σε προσωπικότητες της καθημερινότητας των Ελλήνων.
@ Γιατί το να είσαι ο Σταλόνε ή η Αλαμουντίν με τον σύζυγό της και να γίνεται θόρυβος κάθε φορά που εμφανίζεσαι στην παραλία οικογενειακώς, εξάπτοντας τη φαντασία του φιλοθεάμονος κοινού το αντιλαμβάνομαι. Να είσαι όμως το ξανθό ή μελαχρινό τηλεοπτικό απόβρασμα, που πέρασες από.. τα κρεβάτια των καναλαρχών και των διευθυντικών τους στελεχών για να αποκτήσεις δημοσιότητα και να σε τρώω καθημερινά στη μάπα δεν μπορώ να το καταλάβω.
@ Οι περισσότεροι από δαύτους-τες μόνο εάν σκότωναν τη μάνα τους θα πέρναγαν στα ψιλά των ειδήσεων και το γνωρίζουν, γι’ αυτό κάνουν ό,τι μπορούν για να ενισχύσουν το... προφίλ τους.
Είναι με το κινητό στο χέρι προκειμένου να ενημερώνουν τα άλλα αποβράσματα, εκείνα της κατά σύμπτωση λεγόμενης δημοσιογραφίας -περί παραδημοσιογραφίας πρόκειται- πότε θα κολυμπήσουν, πώς θα ντυθούν, πού θα γευματίσουν και πότε θα πιουν τον καφέ τους. Πότε θα περάσουν από την τουαλέτα ευτυχώς ακόμα δεν έχουν αποφασίσει να μας το καταστήσουν γνωστό.
@ Φοράνε το μαύρο γυαλί τους, παίρνουν τον μέχρι χθες γκόμενο ή γκόμενα της διπλανής τους και σκάνε μύτη δηλώνοντας ταυτόχρονα τα νούμερα ότι ενοχλήθηκαν σφόδρα από την παρουσία παπαράτσι και... δημοσιογράφων.

Το μελαγχολικό ελληνικό stars system που φυλλοροεί ευτυχώς, λόγω της οικονομικής κρίσης δυστυχώς...
- zougla.gr