ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Η Στάη μπήκε στη μέση για να μην έρθουν στα χέρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Mακρυγιάννης προς Ψαριανό: Μην έρχεσαι στο στούντιο πιωμένος! 

Πολλοί καβγάδες σε όλα τα τηλεοπτικά πάνελ το βράδυ της Κυριακής στις συζητήσεις του εκλογικού αποτελέσματος του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου. Ο καβγάς όμως που ξεπέρασε τα όρια, έλαβε χώρα στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ανάμεσα στον βουλευτή του Ποταμιού, Γρηγόρη Ψαριανό και τον δημοσιογράφο Γιάννη Μακρυγιάννη. Η κατάσταση ξέφυγε όταν ο Ψαριανός χαρακτήρισε «Κασιδιάρη» τον Μακρυγιάννη  κι εκείνος του απάντησε πως δεν πρέπει να συμμετέχει στα πάνελ και σε τηλεοπτικές εκπομπές... πιωμένος.
Ακολούθησε ένα απίστευτος διάλογος ανάμεσα στους δύο ενώ στο τέλος στον καβγά μπλέχτηκε και ο ηθοποιός Ρήγας Αξελός που έκανε τα πράγματα χειρότερα.
Διαβάστε τους διαλόγους και δείτε το βίντεο:

Ψαριανός: Είσαι ο Κασιδιάρης!
Μακρυγιάννης: Εμένα λες Κασιδιάρη;
Ψαριανός: Τους συντρόφους σου στον ΣΥΡΙΖΑ.
Μακρυγιάννης: Παρτο πίσω τώρα.
Ψαριανός: Ο Κασιδιάρης και ο Κουφοντίνας είναι μαζί σας.
Μακρυγιάννης: Είσαι ξεφτίλας! Είναι ντροπή σου να μαζεύεις πελατεία και ψηφαλάκια! Πήγαινε πιες καμιά μπύρα και ξαναέλα. Όταν θα έρχεσαι στο στούντιο δεν θα είσαι πιωμένος!
Ψαριανός: Στην υγειά σου Κασιδιάρη!
Μακρυγιάννης: Πόσα πήρες να ψηφίσεις ρε να ψηφίσεις για πρόεδρο της Δημοκρατίας; Πουλημένε! Ε, πουλημένε!
Ψαριανός: 500 ρούβλια!
Μακρυγιάννης: Πονάει απόψε που σας έσκισε ο Τσίπρας;

Κι ενώ οι παρουσιαστές Αντώνης Σρόιτερ και Ελλη Στάη προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση, παρενέβη κι ο Ρήγας Αξελός που καθόταν δίπλα από τον Ψαριανό κάνοντας τα πράγματα χειρότερα:
«Κόψε τη χυδαιότητα μ@λ@κ@! Σε έβρισα και δεν το παίρνω και πίσω!
«Ειστε σταλινοφασίστες!», ήταν η απάντηση του Ψαριανού αναγκάζοντας την Έλλη Στάη που είχε σταθεί ανάμεσα στους δύο να φωνάξει: «Εισηγούμαι να φύγετε από το στούντιο! Κύριε Ψαριανέ θα φύγετε από το στούντιο! Το παίρνω στην ευθύνη μου»!
Την κατάσταση «έσωσε» το γεγονός το κανάλι χρειάστηκε να πάει σε απευθείας σύνδεση με το υπουργείο Εσωτερικών, όπου επρόκειτο να μιλήσει ο υπουργός, Νίκος Βούτσης.