ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Και ξαφνικά τα ΝΕΑ θυμήθηκαν το «Kosmos FM»

«Χωρίς κόσμο ο Kosmos» έγραψε ο Μικροπολιτικός (η πιο δημοφιλής στήλη της εφημερίδας «Τα Νέα») αναφερόμενος επιπλέον στον «σουρεαλισμό στο ραδιομέγαρο».
Και όλα αυτά επειδή στις 31 Μαΐου έληξαν οι συμβάσεις των παραγωγών που έκαναν εκπομπή στο σταθμό (και στο Τρίτο Πρόγραμμα) και δεν ανανεώθηκαν. «Η νέα διοίκηση της ΕΡΑ», γράφει η εφημερίδα, «ήταν ενήμερη για την άφωνη επόμενη ημέρα στους εν λόγω σταθμούς. Δηλαδή, από την 1η Ιουνίου πέντε από τους εννέα παραγωγούς στο καθημερινό πρόγραμμα του Kosmos σταμάτησαν διότι δεν ανανεώθηκε η σύμβαση με την εταιρία από την οποία η κρατική ραδιοφωνία τους μίσθωνε».
Δείτε ποια πράγματα τον ενοχλούν τον Μικροπολιτικό που, φυσικά, δεν κάνει... μικροπολιτική: Όχι το γεγονός πως η κρατική ραδιοφωνία μισθώνει εργαζόμενους αλλά που δεν ανανεώνει τη..
σύμβαση αυτών! Δεν τον ενοχλεί που η κρατική ραδιοφωνία αγόραζε πρόγραμμα και παραγωγούς από εταιρίες(!) αλλά που δεν συνεχίζει αυτή την κατάσταση! Και πότε, ε; Όταν έχουν ήδη γυρίσει στην Αγία Παρασκευή οι απολυμένοι της ΕΡΤ, έτοιμοι να κάνουν εκπομπές και πάλι. Δεν αναρωτιέται η εφημερίδα που θα χωρέσουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι από την Πέμπτη και ύστερα; Τα έξοδα ποιος θα τα πληρώσει τα παραπάνω; Αυτό δεν είναι σουρεαλισμός, άραγε;
Από την 11η Ιουνίου πάντως το «Kosmos FM» θα είναι ένα άλλο ραδιόφωνο, με πολλές καινούργιες εκπομπές και νέα πρόσωπα στο σταθμό. Να δούμε, να ακούσουμε δηλαδή, αν θα είναι και καλύτερο. Κάποιες εκπομπές πάντως που σταματούν δεν νομίζουμε πως θα λείψουν και σε πολύ κόσμο. Ειδικά εκείνες στις οποίες οι παραγωγοί διαβάζουν... πολιτικά tweets και σχόλια σε έντυπα, όλα (μα όλα!), εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ!
- etetradio.gr