ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Γιατί ο Αλαφούζος θέλει να «κουρέψει» τους Λυριτζή-Οικονόμου;

Ετοιμοπόλεμος ο Γιώργος Αυτιάς που περιμένει αλλαγές στο ΣΚΑΪ

Το ότι οι σχέσεις των δύο παρουσιαστών της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ Λυριτζή - Οικονόμου με τον Γιάννη Αλαφούζο δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές τα τελευταία χρόνια είναι γνωστό σε όλους. Μάλιστα, κάποιες φορές έγιναν σκέψεις για αντικατάστασή τους από τον Γιώργο Αυτιά, αλλά δεν προχώρησαν.
Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν συγχωρεί στον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου ότι δεν κρύβουν τα φιλο - Ολυμπιακά τους αισθήματα.
Μάλιστα, στο παρελθόν είχε πει δημοσίως σε φιλάθλους του Παναθηναϊκού που του είχαν παραπονεθεί ότι θα προτιμούσε να έχει δύο Παναθηναϊκούς στο συγκεκριμένο πόστο. Φαίνεται, λοιπόν, ότι την επόμενη σεζόν θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει την επιθυμία του διά της..
πλαγίας οδού και με τη σύμφωνη γνώμη των δύο παρουσιαστών, που ήδη ψάχνουν εναλλακτική τηλεοπτική στέγη.
Ο Γιάννης Αλαφούζος λέγεται ότι έχει ήδη ζητήσει μείωση του συμβολαίου τους κατά... 60%, κάτι που, αν ισχύει, θεωρείται απίθανο να το δεχθεί το δίδυμο των παρουσιαστών, το οποίο ίσως αναγκαστεί για πρώτη φορά μετά από χρόνια να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους. Αν αυτό τελικά συμβεί, τότε ο Γιώργος Αυτιάς θα πραγματοποιήσει το όνειρό του για καθημερινό πρωινό στον ΣΚΑΪ και ταυτόχρονα ίσως πετύχει τον δεύτερο στόχο του (που έχει από την εποχή του Alter), τα Σαββατοκύριακα να λέει τα δελτία ειδήσεων στη θέση της Εύας Αντωνοπούλου.

- από το (ανανεωμένο) σάιτ parapolitika.gr