ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Αλλάζουν ομάδα οι Λυριτζής- Οικονόμου

Λυριτζής, Κιμπουρόπουλος, Οικονόμου
Που θα βρεις χειρότερα; Και ποιος θα σε πάρει τώρα μεσα στην κρίση; Και με τι λεφτά; Και κάτω από ποιες συνθήκες;
Μήπως θα πρέπει να το ξανασκεφτούμε; Κι ας αλλάξουμε και ομάδα... Στο κάτω κάτω οι «βάζελοι» δεν είναι κακά παιδιά...
Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν ο Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου και κατόπιν εξαντλητικών συζητήσεων με τον Κώστα Κιμπουρόπουλο σχετικά με το οικονομικό σκέλος του συμβολαίου τους, συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους με το κανάλι του Αλαφούζου, όπως γράφει το ενημερωμένο σάιτ enimerosi24.
 Οι Λυριτζής – Οικονόμου, το δυνατό πρωινό δίδυμο της ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, είχαν συμβόλαιο για δυο συν ένα χρόνο… Η διετία που ολοκληρώθηκε έδωσε τη δυνατότητα στη διοίκηση.. του ΣΚΑΪ να ζητήσει δραστική μείωση των αποδοχών των δύο δημοσιογράφων. Μετά από ώριμες σκέψεις οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους για άλλη μια χρονιά. Έτσι, Λυριτζής και Οικονόμου θα συνεχίσουν στην παρουσίαση της καθημερινής «Πρωινής ενημέρωσης», καθώς επίσης και της ραδιοφωνικής τους εκπομπής, βάζοντας τέρμα στα σενάρια για μετακίνηση τους σε άλλους σταθμούς.