ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Η υπόσχεση του Μεμή στον Χρήστο Λαμπράκη

Ο Χρήστος Μεμής είχε δώσει μια υπόσχεση στο αφεντικό της Χρ. Λαδά και την τήρησε μέχρι τέλους. Αρκετοί είναι εκείνοι στο σινάφι που λένε πως το παράκανε… Και αυτό γιατί παρέμεινε στην αφιλόξενη -για εκείνον και για δεκάδες άλλους- Μιχαλακοπούλου και μετά την “έξοδο” του patron του ΔΟΛ.
Ο Χρήστος Λαμπράκης τον ήθελε τον Μεμή και τον ήθελε δίπλα του -όχι μόνο όταν ο κύριος Σταύρος Ψυχάρης την έκανε για τις ετήσιες παραδοσιακές διακοπές του (όλο και μεγαλύτερης διάρκειας από χρονιά σε χρονιά)-, από τη στιγμή που έγινε οικογενειάρχης για δεύτερη φορά σε ώριμη ηλικία και οι… κουμπάροι έπαιρναν και έδιναν!
Ο Μεμής -Σαλονικιός στην καταγωγή και την… ιδεολογία- είναι άνδρας παλαιάς κοπής, από εκείνους που εκτιμούσε ο Λαμπράκης. Αλλωστε, ο Μεμής ήταν και παραμένει καθαρός στα πολιτικά του, σκυλί στη δουλειά, ικανός να βρίσκει πάντα λύσεις σε κρίσιμες στιγμές και κυρίως δεν είχε..
δική του προσωπική ατζέντα και δεν αλληθώριζε για μπίζνες (η μάστιγα του ΔΟΛ με ευλογία του κυρίου Σταύρου Ψυχάρη ήδη από τις αρχές του ΄90).
Και μη νομίζετε πως ο Μεμής δεν είχε προτάσεις όλα αυτά τα χρόνια. Κάθε άλλο...
- απόσπασμα από κείμενο που δημοσιεύτηκε στο urbanchicinbusiness.com

ΥΓ Τώρα ο Χρήστος Μεμής εξαγόρασε από τον Σταύρο Θεοδωράκη το πλειοψηφικό πακέτο του σάιτ protagon και πάει γι΄ άλλα...