ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Νέες βολές Παππά στους καναλάρχες από τη Βουλή

Η ΕΡΤ και οι «ντουντούκες» των δανειστών μας
Σαφές μήνυμα κατά των ιδιοκτητών των ΜΜΕ απέστειλε ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Νίκος Παππάς κατά την εναρκτήρια ομιλία του στο νομοσχέδιο για την ΕΡΤ.
Με αφορμή το άνοιγμα της νέας δημόσιας τηλεόρασης, το κυβερνητικό στέλεχος απηύθυνε προειδοποίηση σε εκείνους που αντιδρούν στις προσπάθειες της κυβέρνηση να μπει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.
«Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει και δεν μας απασχολούν οι αντιδράσεις όσων θεωρούν ότι μπορούν να έχουν θεσμική, φορολογική και οικονομική ασυλία στο διηνεκές» δήλωσε xχαρακτηριστικά ο N. Παππάς.
Επανέλαβε -χωρίς πάντως να προσδιορίσει χρονικά πότε- ότι θα κατατεθεί το νομοσχέδιο για το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες καθώς οι εμπλεκόμενοι δεν «τήρησαν τις..
υποχρεώσεις τους σε σχέση με την υπόθεση αυτή».
Ο Ν. Παππάς είπε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η νέα ΕΡΤ να είναι ανεξάρτητη από πολιτικές επιρροές, ενώ χαρακτήρισε «ντουντούκες των δανειστών μας» εκείνους που διέρρεαν ότι το νομοσχέδιο θα «κοπεί» από τους ευρωπαίους εταίρους διότι αποτελεί μονομερή ενέργεια.
Α. Γαλανόπουλος (thetoc)