ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Περιμένοντας να καθαρίσει ο λασπότοπος του ποδοσφαίρου

Το ελληνικό ποδόσφαιρο προχωράει συντεταγμένα προς τα δικαστικά έδρανα. Μόνο που αυτή η προωθητική κίνηση μοιάζει με παρέλαση που κρατάει χρόνια. Μια παρέλαση-λούπα, σαν να κάνει αενάως τον γύρο τής ίδιας πλατείας, επανέρχεται στο ίδιο σημείο και παιανίζει τον ίδιο ρυθμό στον στίχο «Το μαχαίρι στο κόκαλο».
Η χρονική απόσταση 2011-2015 είναι πολύ μεγάλη για να δείξεις κατανόηση αποδεχόμενος ότι γίνεται ερευνητική δουλειά σε βάθος στην ιστορία των στημένων και γι’ αυτό η τόσο μεγάλη καθυστέρηση – κυρίως όταν σε αυτή τη διαδικασία έχουν αλλάξει τρεις ανακριτές. Χθες βγήκε ότι ο εισαγγελέας εφετών Παναγιώτης Πούλιος κατέθεσε στην Εισαγγελία πρόταση για την υπόθεση των στημένων και ότι ο αριθμός των κατηγορουμένων έχει εκτοξευτεί στους 160! Εντυπωσιακό νούμερο, αλλά και εντυπωσιακή η περίπου τετραετία από τότε που σηκώθηκε ο.. κουρνιαχτός και μετά η σκόνη κατακάθισε σαν πιτυρίδα στο σακάκι της μνήμης.

-διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου του Διον. Βραϊμάκη ΕΔΩ (Το άρθρο δημοσιεύεται στη Live Sport της Τρίτης)