ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Φήμες για απολύσεις και μειώσεις στον ΔΟΛ

Αλλεπάλληλες συσκέψεις των στελεχών του Οργανισμού - Αναμένονται σφοδρές αντιδράσεις

Νέα αναστάτωση στα γραφεία του ΔΟΛ στη Μιχαλακοπούλου καθώς η διοίκηση του Οργανισμού φαίνεται να μελετά ένα ακόμη πρόγραμμα συρρίκνωσης του προσωπικού, αλλά και περαιτέρω μείωσης των μισθών.
Οπως γράφει το enimerosi24 (που έχει πάντα καλή πληροφόρηση από τη Μιχαλακοπούλου) αν και δεν είναι σαφές ότι έχουν ληφθεί αποφάσεις, εντούτοις τις τελευταίες ώρες έχουν φουντώσει οι φήμες που μιλούν για συγκεκριμένο αριθμό απολύσεων, καθώς και για συγκεκριμένο ποσοστό μείωσης των αποδοχών των εργαζομένων.
Με δεδομένο ότι οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ υπέγραψαν πέρυσι πενταετή σύμβαση, πολλοί πιστεύουν ότι θα υπάρξει έντονη αντίδραση σε πολλά επίπεδα, τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό. Σε..  επικοινωνία με αρκετούς εργαζόμενους στη Μιχαλακοπούλου -που έχουν υποστεί ήδη μείωση 20%- προκύπτει ότι δεν είναι διατεθειμένοι να υποστούν νέες περικοπές… Κατά συνέπεια ως μόνη λύση στα χέρια της διοίκησης του ΔΟΛ φέρεται να είναι οι απολύσεις, κάτι που όμως θα προκαλέσει τσουνάμι αντιδράσεων!
Επιπλέον, όπως γράφει το enimerosi24, σε περίπτωση που η φημολογία επιβεβαιωθεί, από πολλές πλευρές εκφράζονται φόβοι ότι στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα έντυπα, τα sites και τα περιοδικά του οργανισμού, θα προστεθούν και νέα που θα προκύψουν από την περαιτέρω μείωση του προσωπικού και της επιβάρυνσης της ψυχολογίας του.