ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Ο Ψυχάρης τελειώνει τον Παππά!..

Νέα επίθεση εναντίον του αρμοδίου για τα ΜΜΕ υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, εξαπέλυσε ο ΔΟΛ μέσω του Βηματοδότη, μετά το πρόσφατο άρθρο του Σταύρου Ψυχάρη στο «Βήμα» με τίτλο «Απ’ το Ωσαννά... στο Σταυρωθήτω» και το ολοσέλιδο ρεπορτάζ για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών...
Ο Βηματοδότης τώρα βάλει κατά του Ν. Παππά (είναι αυτός που εκτός των άλλων ζήτησε να πληρωθούν τα τελη των τηλεοπτικών σταθμών την περίοδο 2011-2014) και προσπαθώντας να τον απαξιώσει αναφέρει ότι «ούτε οι δικοί του πλέον τον λογαριάζουν» και πως «τον θεωρούν αφερέγγυο, ρηχό και χωρίς δομημένη πολιτική σκέψη». Διαβάστε το ρηχό, κακεντρεχές και εμπαθές κείμενο του Βηματοδότη που γράφει τι... θρυλείται σχετικά τον Ν. Παππά:
«Υπερκινητικός ήταν ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, κατά την προεκλογική περίοδο. Όπως θρυλείται, εκείνη την πολύπαθη δίμηνη περίοδο, είδε τους πάντες και τα πάντα: Επιχειρηματίες, εφοπλιστές, βιομηχάνους, επιφανείς παράγοντες του δημοσίου βίου, ζάπλουτους και ζάπλουτες χορηγούς, φαρμακοτρίφτες και άλλους, του σχοινιού και του παλουκιού. Έταξε, έδωσε, πήρε, και τώρα έχει χάσει την… μπάλα.
Εσχάτως μάλιστα, ο Υπουργός Επικρατείας μαθαίνω ότι βρίσκεται σε απόγνωση. Ούτε οι δικοί του πλέον τον λογαριάζουν. Εκεί, στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου, τον θεωρούν αφερέγγυο, ρηχό και χωρίς δομημένη πολιτική σκέψη.
Πράγμα που αποδείχτηκε και κατά τη συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου για την ΕΡΤ. Αποκαλύφτηκε το πραγματικό πολιτικό του πρόσωπο, όπως μου είπαν. Δεν είναι λίγοι άλλωστε, αυτοί που προβλέπουν το μέλλον του… άδηλον».