ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

«Αθλητισμός και Κοινωνικά Κινήματα»: απλώνεται η διακίνηση του βιβλίου

Με κεκτημένη ταχύτητα μπήκε μετά την επιτυχημένη βιβλιοπαρουσίαση, στην αγορά του βιβλίου η νέα έκδοση «Αθλητισμός και Κοινωνικά Κινήματα», με χορηγούς επικοινωνίας την ΕΡΤ open και την Ικαριακή Ραδιοφωνία.
Ήδη εδώ και λίγες ημέρες, το βιβλίο διακινείται κεντρικά, από το Βιβλιοπωλείο ΠΑΡ' ΗΜΙΝ  Χαριλάου Τρικούπη 11, Αθήνα 106 78, τηλ. 210 38 02 542, (info@parimin.gr), καθώς και από άλλα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία. Εκδοτικός οίκος είναι ο «Νότιος Άνεμος» (notiosanemos.editions@yahoo.gr), Τηλ. 210-4412989, Κιν. 6936806927
Ηδη άρχισαν οι αναφορές - παρουσιάσεις και σε ΜΜΕ της περιφέρειας, ενώ σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί η σιερά των πρώτων περιφερειακών βιβλιοπαρουσιάσεων.
...και ο πόλεμος της αφίσας...
Την ίδια ώρα το βιβλίο διαφημίζεται με αφισάκια σε γήπεδα ερασιτεχνικών ομάδων, σε δημοτικά γήπεδα, αλλά και σε εργασιακά πρωταθλήματα, αλλά δεν λείπουν και τα "αντιαθλητικά.. μαρκαρίσματα", καθώς τα σχετικά υλικά δέχονται επιθέσεις από "αγνώστους",  oι οποίοι την ίδια ώρα δεν πειράζουν καθόλου αφισάκια που προπαγανδίζουν αθλητικές διοργανώσεις με χορηγούς, μεγάλες ιδιωτικές εταιρίες, ή διαφημιστικά λαϊκών κέντρων.
Φαίνεται πως η αντιφασιστική δράση στους αθλητικούς χώρους, που καταγράφει το βιβλίο στη διάρκεια δεκαετιών, ενοχλεί και σήμερα.