ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Yποψηφιότητες για τις εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ

Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής για τη διαδικασία των αρχαιρεσιών της 11ης και 12ης Μαρτίου 2015 για τον ΕΔΟΕΑΠ:
1. Οι εκλογές για την ανάδειξη των πέντε (5) μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των δύο (2) μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΕΔΟΕΑΠ, θα γίνουν στις 11 και 12 Μαρτίου 2015, από τις 08:00 το πρωί έως τη δύση του ηλίου (18:27’-18:28’).
2. Οι υποψηφιότητες θα μπορούν να υποβάλλονται γραπτά καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα προς τη Γραμματεία της Ενώσεως έως και την Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015 και ώρα 15:00.
Ενστάσεις κατά των υποψηφιοτήτων μπορούν να υποβληθούν στη Γραμματεία της Ενώσεως έως και την Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015 και ώρα 14:00.
3. Το δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχουν μέτοχοι-μέλη του ΕΔΟΕΑΠ που έχουν, κατά το χρόνο υποβολής υποψηφιότητας, τουλάχιστον πέντε (5) χρόνια  συμπληρωμένα ως μέλη της ΕΣΗΕΑ.

Τρόπος υποβολής υποψηφιοτήτων
Κάθε υποψήφιος μαζί με την αίτηση υποβάλλει και υπεύθυνη δήλωση, ότι ασκεί το επάγγελμα του συντάκτη ή ότι είναι συνταξιούχος και ότι δεν έχει στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα.
Υπενθυμίζεται ότι για την εκλογή στο Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή του ΕΔΟΕΑΠ μόνο..
χωριστές υποψηφιότητες μπορούν να τεθούν. Όλοι οι υποψήφιοι κατά όργανο θα περιληφθούν σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο, στο οποίο θα αναγραφούν με αλφαβητική σειρά.
Έντυπα υπεύθυνων δηλώσεων και αιτήσεων υποψηφιότητας, για όλα τα όργανα, υπάρχουν στη Γραμματεία της ΕΣΗΕΑ.
Δεν έχουν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι τα μέλη της Ένωσης που είναι Υπουργοί, Βουλευτές, Γενικοί Γραμματείς Υπουργείου, Πρέσβεις ε.τ., Δήμαρχοι, Πρόεδροι Κοινότητας ή διορισμένοι σε οποιαδήποτε μετακλητή θέση.