ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

To «σύστημα» που εκθρέφει Κουρήδες και Λυμπέρηδες

**
Eνας επιχειρηματίας σαν τον Ανδρέα Κουρή (Mad κλπ) μπορεί να τα κάνει όλα αυτά γιατί έχει τις «πλάτες» και τα κάνει. «Πλάτες» που τον προστατεύουν και του παρέχουν ομπρέλα προστασίας και ελεύθερο πεδίο ασυδοσίας και εκμετάλλευσης όπως τα εξέχοντα πολιτικά πρόσωπα που τον καλύπτουν και του χαρίζουν δουλειές και η πλειοψηφία των δημοσιογράφων που, προφανώς με εντολές των μεγαλοεκδοτών, τον κρατούν στο απυρόβλητο.
Αυτές οι «πλάτες», σε συνδυασμό την  ευνοϊκή για τους επιχειρηματίες νομοθεσία όπως είναι ο πτωχευτικός κώδικας,  το αντεργατικό νομοθετικό πλαίσιο και μια Δικαιοσύνη που κινείται όσο πιο νωθρά μπορεί στα εργατικά ζητήματα και τις καραμπινάτες παρανομίες  των εργοδοτών αποτελούν τα «κίνητρα» που δίνουν τη δυνατότητα σε αφεντικά σαν τον Ανδρέα Κουρή να κάνουν χλιδάτα πάρτι στην πλάτη των εργαζόμενων θεωρώντας τους σκλάβους. Που, ως τέτοιους,.. 
μπορούν να τους ξεζουμίζουν, να τους πετούν στην ανεργία και να ληστεύουν τα δεδουλευμένα τους. Πρόκειται για το γνωστό σε όλους τους εργαζόμενους «σύστημα» που εκθρέφει τους Κουρήδες, τους Λυμπέρηδες και τους Κωστόπουλους (για να περιοριστούμε μόνο στο μιντιακό χώρο του πρώην εργοδότη μας). 

 -Απόσπασμα από κείμενο (oλόκληρο ΕΔΩ) της Συνέλευσης Απολυμένων από τα καταστήματα Metropolis που δίνουν ραντεβού στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον ελληνικό Τελικό της Eurovision στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ (Πειραιώς 178) - ΤΕΤΑΡΤΗ 4 MAΡTIOY, 7.30 μ.μ.

** Στη φωτογραφία ο Α. Κουρής (δεξιά) αποθανατίζεται σε εξαιρετικά "ζεστή" και χαλαρή στιγμή με τον Βασίλη Κικίλια, τρείς μήνες πριν, όταν ο τελευταίος ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης (υπουργείο ΠΡΟΠΟ).