ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Tι κρύβει η κοινή συνέντευξη Τρέμη - Κοσιώνη στο Βήμα

Η ευφάνταστη ιδέα του «BHMAGAZINO» με τις δύο τηλεπαρουσίαστριες

Μια εξαιρετικά πρωτότυπη ιδέα είχαν στο «BHMAGAZINO» και αναμένουμε με μεγάλη αγωνία την Κυριακή για να διαπιστώσουμε πώς την υλοποίησαν! Οι ευφάνταστοι συντάκτες του ένθετου περιοδικού του «ΒΗΜΑτος» πρότειναν στην Όλγα Τρέμη και τη Σία Κοσιώνη κι αυτές αποδέχθηκαν, να τους παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη!
Δεν υπάρχει προηγούμενο – τουλάχιστον, στα 23 χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα, δύο παρουσιάστριες κεντρικών δελτίων ειδήσεων να μοιράζονται ένα εξώφυλλο… Η μόνη φορά που ενδεχομένως έχει συμβεί κάτι τέτοιο είναι μόνο για φιλανθρωπικούς λόγους… Ωστόσο, αναζητώντας τα κοινά μεταξύ των δύο παρουσιαστριών που θυμίζουμε δεν είναι σε κοινή ώρα μετάδοσης τα ..
δελτία τους και με εξαίρεση το γεγονός να διατηρούν ενδεχομένως προσωπική φιλία…
Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό ενός τηλεοπτικού συντάκτη για το τι συνδέει τις δυο παρουσιάστριες είναι οι διαρροές για να διατηρούνται οι φήμες που διαρρέουν διάφοροι ότι μετακινείται η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ στο MEGA, εκτοπίζοντας από τη θέση της την Όλγα Τρέμη!
- από ρεπορτάζ του enimerosi24 (διαβάστε το ολόκληρο ΕΔΩ)