ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Προβληματισμός Ψυχάρη για τις κυκλοφορίες

** Μικρή ήταν τελικά η μείωση του προσωπικού στο Mega κατά το προηγούμενο έτος. Ο αριθμός των εργαζομένων μειώθηκε το 2014 κατά 13 άτομα, στα 475 από 488 το 2013. Η εταιρεία κατέβαλε, με τη μορφή των επιστροφών στους πελάτες που διαφημίζουν τα προϊόντα τους στο κανάλι, το ποσόν των 3.721.000 ευρώ το 2014 έναντι 3.441.000 ευρώ το 2013.

** Γκρίνια στο κτίριο της Μιχαλακοπούλου για τις κυκλοφορίες των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα». Τα έσοδα από τις πωλήσεις μειώνονται δραματικά, ενώ από τις δύο εφημερίδες απουσιάζει η ύπαρξη μιας σταθερής γραμμής, κυρίως από το «Βήμα», που δεν δίστασε να φλερτάρει με τον ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν από την εκλογή του, κάνοντας στροφή. Ο Σταύρος.. 
Ψυχάρης δεν έχει λάβει ακόμη τις τελικές αποφάσεις του..

** Στα 300 ευρώ αποφασίστηκε το επίδομα που θα χορηγήσει η ΕΣΗΕΑ σε μακροχρόνια άνεργους, από το 2010 και μετά, δημοσιογράφους της Ένωσης. Στο επίδομα θα δίνονται άλλα 100 ευρώ για κάθε παιδί σε όσους αιτούντες δηλώσουν εισόδημα κάτω από 12.000 ευρώ για το 2014.

** Η επιστροφή της Έλλης Στάη στην τηλεόραση είναι γεγονός μέσα από τη νέα της εκπομπή «Ίντριγκα», ένα πολιτικό τοκ σόου το οποίο κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 18 Μαρτίου, στις 24:00 και θα έρχεται στις οθόνες μας κάθε δεύτερη Τετάρτη τα μεσάνυχτα, σε live μετάδοση στον Alpha. Στην πρώτη «Ίντριγκα», η Έλλη Στάη παρουσιάζει δημοσκόπηση της Marc: τι λένε οι πολίτες για την κυβέρνηση, τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις, το ευρώ, την Γερμανία, το δημοψήφισμα.

** Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 12 Μαρτίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Τα μαύρα ταμεία του μνημονίου» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το ξέπλυμα χρήματος, που παίζει ρόλο «κλειδί» στην υπό σύσταση εξεταστική για τα μνημόνια.
 
- πηγή: typologies