ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ κι ο ρόλος της Ράνιας Σβίγκου

Αναζητείται νέος διευθυντής στην «Αυγή»

Εκτός του ρόλου της επικοινωνίας µε τους δηµοσιογράφους και την εκπροσώπηση του κόµµατος, η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου έχει εκ της θέσεώς της  ακόμη ένα κρίσιμο πόστο: την πολιτική ευθύνη των κομματικών ΜΜΕ, της εφημερίδας «Αυγή» και του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο». Θέση απολύτως κομβική αφού πρέπει να διατηρηθούν οι ισορροπίες ανάμεσα στην κυβέρνηση και στον κομματικό Τύπο, ο οποίος ουσιαστικά αποτελεί την καθημερινή επαφή του ΣΥΡΙΖΑ με την βάση του κόμματος.
Ακόμη μια εκκρεμότητα που πρέπει να επιλυθεί άμεσα είναι η αντικατάσταση του Νίκου Φίλη από τη διεύθυνση της εφημερίδας Αυγή, καθώς πλέον εκτός από βουλευτής στην Α' Αθήνας είναι και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. Απόφαση ακόμη δεν υπάρχει, είναι όμως σχεδόν.. σίγουρο πως ο αντικαταστάτης θα προέρχεται από το εσωτερικό της «Αυγής».
(Μικροπολιτικός / Τα Νέα).
** Στη φωτογραφία το πρώην στέλεχος του ΔΟΛ και νυν πρόεδρος του ΔΣ της «Αυγής», Βασίλης Μουλόπουλος, με την νέα εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.