ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Πόπη Χριστοδουλίδου: Ο «κολλητός» έπαιρνε και προκαταβολή του εφάπαξ...

...και πήγαινε πρώτη θέση στο νοσοκομείο και του περνάγανε όλα τα αιτήματα... 
 - Πρέπει να γίνουν οι συμβάσεις με το Υγεία, το Μετροπόλιταν, το ΙΑΣΩ και το Ιατρικό
- Πάνω από το πτώμα μας οι περικοπές

Διαβάστε (και δείτε) την ομιλία της προέδρου του Τομέα Υγείας Περίθαλψης (ΤΥΠ) και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΟΕΑΠ Πόπης Χριστοδουλίδου στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού στις 28-2-2015



Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας, δημοσιογράφους και διοικητικούς υπαλλήλους, που μπήκατε στον κόπο ναρθείτε μέχρι εδώ, γιατί αγαπάτε τον ΕΔΟΕΑΠ.
Αν ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία, μπορούμε ενωμένοι να φτάσουμε και μέχρι τους υπουργούς και μέχρι το αγγελιόσημο στο διαδίκτυο και μέχρι την εργοδοτική εισφορά από τους εργοδότες..Κάτι, που κάνει τζιζ… και δεν το ακούω ποτέ από τις Ενώσεις και από τα Προεδρία μας εδώ, κυρία Πρόεδρε…
Δεν μιλάμε για εργοδοτική εισφορά.
Πληρώσαν ποτέ εργοδοτική εισφορά οι εργοδότες μας;
Που βασίζεται το Ασφαλιστικό;
Δεν υπάρχει, Κράτος-Εργοδότης-Ασφαλισμένος;
Μια ζωή οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ αδικημένοι και κλοτσοσκούφι… και δυστυχώς δεν τα.. καταφέραμε και στο βαθμό που με αφορά αναγνωρίζω τις ευθύνες μου, να αντιληφθούμε ότι ο ΕΔΟΕΑΠ είχε πάρει την κάτω βόλτα, όχι μόνο με τη διοίκηση Σπανοπούλου, αλλά και από τις προηγούμενες, πολλά χρόνια πριν , διότι η πολυτέλεια, το ξόδεμα, ο φίλος μου, ο κολλητός μου δημοσιογράφος, έπαιρνε και προκαταβολή το εφάπαξ, πήγαινε και στο καλύτερο νοσοκομείο, είχε και πρώτη θέση και του περνάγαν τα αιτήματα.
Αυτό δεν το έκανε μόνο η Σπανοπούλου, γιατί, εγώ δεν φοβάμαι να λέω τα πράγματα με το όνομα τους.
Το έκαναν και οι προηγούμενοι. Και δεν το έκανε μόνη της, η Σπανοπούλου. Αποτελείτο από 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο.
Οι ευθύνες είναι όλων.

Ο ΕΔΟΕΑΠ ΕΧΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ…ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ!

Είπε κάτι ο Γιάννης ο Αγγέλης. Δεν μπορούμε να είμαστε ενωμένοι σε πέντε βασικά πράγματα.
Μπορούμε να είμαστε ενωμένοι στον κοινό αγώνα για να σωθεί ο ΕΔΟΕΑΠ. Θα χαρώ πάρα πολύ, αν μας δω όλους μαζί στους δρόμους, όπως κάναμε πριν χρόνια μια μεγάλη πορεία μαζί με τους γιατρούς και τους υπαλλήλους, γιατί, οι άνθρωποι αυτοί που δουλεύουν στον ΕΔΟΕΑΠ, ούτε υψηλόμισθοι είναι, ούτε λαμόγια είναι, ούτε τεμπέληδες είναι, όπως κάποιοι άλλοι εκπρόσωποι διοικητικών δυστυχώς, τους αποκαλούν και μάλιστα σε συνελεύσεις τους.
Άρα λοιπόν ο αγώνας αυτός μπορεί να δοθεί και στο δρόμο, αν χρειαστεί μαζί ενωμένοι χωρίς παρατάξεις και κόμματα, παρότι, ο πρόεδρος ξέρει πολύ καλά ότι αυτά δεν ισχύουν.
Όλοι έχουμε και την ιδεολογία μας και την ακολουθούμε.

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Θα σας μιλήσω για το ΤΥΠ, γιατί ειπώθηκαν πολύ λίγα πράγματα. Όταν εμείς αναλάβαμε στον Τομέα Υγείας Περίθαλψης, εγώ , ο κύριος Γιάννης Αγγέλης και η κυρία Ειρήνη Ζαφειροπούλου, είδαμε ότι επικρατούσε παντελής έλλειψη Δικαιοσύνης. Καμία ισονομία. Κανένας δεν έπαιρνε, αν δεν ήταν φίλος, αν δεν ήταν εξυπηρέτηση και ρουσφέτι. Δυστυχώς, αυτό βρήκαμε. Πάρα πολλοί συνάδελφοι άρχισαν να έρχονται και να διαμαρτύρονται και να λένε ότι εμένα μου κόβανε το Α, εμένα μου κόβανε το Β. Αυτό δεν υπάρχει πια.
Όταν περνούν μέσα σε αυτό το γραφείο και αναφέρομαι και στους τρεις μας, και σε μένα και στον Αγγέλη και στη Ζαφειροπούλου, οι άνθρωποι, οι συνάδελφοι ξέρουν ότι εκεί μέσα θα βρουν Δικαιοσύνη.
Ό,τι δικαιούσαι θα το πάρεις και ό,τι γίνεται και μπορεί να γίνει περισσότερο για να βοηθήσουμε ανθρώπους οι οποίοι έχουν προβλήματα και ασθένειες σοβαρές, θα γίνει και έχει γίνει.
Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία γι’ αυτό.
Να λαμβάνετε πάντα υπόψη σας κάτι-που και εγω, δεν το ήξερα-παρότι και εγω η ίδια ασθενής, ότι έχουμε πάρα πολλούς συναδέλφους μας και διοικητικούς υπαλλήλους και δημοσιογράφους, με πολύ σοβαρά προβλήματα ασθενείας.
Σε αυτούς τους ανθρώπους, πάνω από το πτώμα μας, είτε είναι καρκινοπαθείς είτε σκλήρυνση κατά πλάκας, είτε άνθρωποι με πολύ σοβαρά θέματα, πάνω από το πτώμα μας, θα κοπούν παροχές. Δεν θα γίνει.
Αντισταθήκαμε τα δύο αυτά χρόνια και αντισταθήκαμε σθεναρά και μέσα στο Διοικητικό Συμβούλιο να μην γίνουν περικοπές, γιατί έχουμε την άποψη ότι ο ΕΔΟΕΑΠ, αν πρέπει να μείνει, πρέπει να μείνει όπως είναι, όρθιος, εύρωστος, υγιής και δίπλα στον κόσμο. Και στην επικούρηση στο συνταξιούχο και στην περίθαλψη.

Ο ΕΔΟΕΑΠ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ!

Επίσης, έχουμε την άποψη ότι οι άνεργοι (γιατί έχει έρθει πολλές φορές αυτό στο Διοικητικό Συμβούλιο) ο πρόεδρος τα στρογγύλεψε λίγο σήμερα, να βγουν οι άνεργοι από την Περίθαλψη. *
Να σας ρωτήσω κάτι, επειδή το άκουσα προηγουμένως από τον προηγούμενο Ταμία, τον κύριο Χριστόπουλο και από τον κύριο Καταιφτσή.
Τα 21 ευρώ για αναρωτηθείτε, ένας- ένας εδώ μέσα, τα έχουν όλοι οι άνεργοι να τα δώσουν στον ΕΔΟΕΑΠ;
Τα 43 τα έχουν; Αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι συνάδελφοι των Ενώσεων που με βλέπουν από κάτω και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας και ο γραμματέας.
Πόσοι άνθρωποι έρχονται και δεν έχουν ούτε εισιτήρια να έρθουν σήμερα στο ΣΕΦ. Αυτό λοιπόν τι σημαίνει;
Ότι θα κόψουμε αυτών των ανθρώπων την Περίθαλψη;
Όχι και θα πρέπει όλες οι Ενώσεις και οι τέσσερις να πάρουν μία γενναία απόφαση και καλώ όλα τα μέλη των Διοικητικών τους Συμβουλίων να καλύψουν με χρήματα από τις Ενώσεις.
Καλώ τα 11μελή τους συμβούλια να καλύψουν την Περίθαλψη στον ΕΔΟΕΑΠ για ανθρώπους που δεν μπορούν να την έχουν. Είναι αδιανόητο. Πρέπει να το κάνουν όλοι οι συνάδελφοι. Τους το λέω, μέσα από την καρδιά μου.7*
Δεν μπορεί εμείς να έχουμε περίθαλψη και να είναι άνεργη συνάδελφος με δύο παιδιά και να μην μπορεί να έρθει στον ΕΔΟΕΑΠ!
Με γνώση όλων των συνεπειών του νόμου, των κανονισμών και του καταστατικού θα σας πω ότι εγώ σε κανένα συνάδελφο δεν έκλεισα τη μερίδα.
Και σε κάποιους που είχαν πρόβλημα, ήταν πραγματικοί άνεργοι από την Ελευθεροτυπία, από το Αλτερ, από την Αυριανή, την άνοιξα και δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Για τέτοια θέματα θα κάτσω και στο εδώλιο , αλλά δεν θα κάτσουμε ποτέ στο εδώλιο για λαμογιές, για ανεντιμότητες, για ανισότητα και για κυκλώματα.
Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη και συνεργαστήκαμε πάρα πολύ καλά σε αυτά τα δύο χρόνια, που σημαίνει ότι κάποια κοινά σημεία, όταν οι άνθρωποι σοβαρεύονται και δουλεύουν και εργάζονται και κάθονται στον ΕΔΟΕΑΠ όλη μέρα, μπορούν να το έχουν. Με το συνάδελφο το Νίκο Καρούντζο και το συνάδελφο τον Ταμία τον κ. Χριστόπουλο και αποκαλυφθήκαν κυκλώματα.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!

Δυστυχώς, -μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας- υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που δεν εκτιμούσαν το ψωμί που έτρωγαν από τον ΕΔΟΕΑΠ. Δεν εκτιμούσαν ότι αυτό το ψωμί , αν το τρως σήμερα με κύκλωμα, αύριο δεν θα έχεις δουλειά στον ΕΔΟΕΑΠ.
Υπήρχαν… και γιατροί υπήρχαν. Υπάρχουν όμως και πάρα πολύ καλοί γιατροί, έντιμοι γιατροί του ΕΔΟΕΑΠ, που δίνουν και την ψυχή τους για τους συναδέλφους και το ξέρουμε αυτό, γιατί έρχονται καθημερινά συνάδελφοι και μας τα λένε οι ίδιοι. Υπάρχουν διοικητικοί υπάλληλοι, που δίνουν την ψυχή τους από το πρωί μέχρι το βράδυ και δουλεύουν ακατάπαυστα και οι άνθρωποι αυτοί δεν θα πρέπει από κανέναν να υποτιμώνται και να λοιδορούνται.
Όμως, χθες ο συνάδελφος ο Γενικός Γραμματέας, μετά από έρευνα του καινούργιου του Ελεγκτή και με προσπάθεια πολλών μηνών, έφερε κάποια στοιχεία για κάποιους οδοντιάτρους. Η οδοντιατρική περίθαλψη με το καινούργιο Συμβούλιο που μπορεί να είναι καινούργιοι άνθρωποι, μπορεί να κοπεί.
Και ρωτάω εγώ: να κοπεί η οδοντιατρική περίθαλψη επειδή κάποιοι οικονομούσαν εις βάρος του ΕΔΟΕΑΠ τα τελευταία 10 χρόνια;
Είναι ντροπή μας. Επειδή δεν το έχει ο ΕΟΠΥΥ;
Να το έχουμε, αλλά να το έχουμε ελεγχόμενο και να ξέρουμε ποιοι μας κλέβουν και όποιοι μας κλέβουν και στον Εισαγγελέα και με αγωγές και πρέπει να κατηγορηθούν και να κατονομάζονται.
Δεν διώχθηκε κανένας γιατρός, κανένας απολύτως, και απευθύνομαι σε όλους και σας κοιτάω στα μάτια, που δεν ελέγχεται σε κάποιο κύκλωμα.
Και κανένας διοικητικός που δεν ελεγχόταν… Δεν επρόκειτο σε καμία περίπτωση- και χαίρομαι πάρα πολύ σε αυτό που συνεργάστηκα με όλους τους συναδέλφους στο Διοικητικό Συμβούλιο- να αφήσουμε τα κυκλώματα του ΕΔΟΕΑΠ να συνεχίσουν να παίρνουν τα λεφτά.

ΟΧΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ…ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ’

Όπως δεν επρόκειτο να συνεχίσουμε τις πολυτέλειες ανθρώπων, οι οποίοι συνεχίζουν και κάνουν αιτήματα για να πάνε πρώτη θέση στο Παλαιό Φάληρο, στο Ιατρικό Κέντρο και να δώσουμε εισιτήριο για συμβεβλημένο, γιατί είναι «Μύθος» στη Δημοσιογραφία. Οι διοικητικοί δεν έχουν «Μύθο»; Δεν έχουν «Μύθους»; Μπορεί και οι συνάδελφοι διοικητικοί να είμαι «μύθοι» .Εγώ δέχομαι και σέβομαι και την πορεία και την ιστορία του κάθε συναδέλφου και του διοικητικού και του δημοσιογράφου. Δεν υπάρχουν «Μύθοι», υπάρχει ισότητα. Μπορώ να δώσω σε κάποιον συνάδελφο μου να πάει στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου για να κάνει τις εξετάσεις του σε συμβεβλημένο; Αν μπορώ, θα το δώσω σε αυτόν, θα το δώσω και στο «Μύθο».
Αν δεν μπορώ, δεν θα το δώσω στο «Μύθο».
Είναι απλό και σας λέω σέβομαι απολύτως την ιστορία και ανθρώπων που έχουν δώσει την ψυχή τους σε αυτό το επάγγελμα, στο δικό μας και λέω ισότητα, διοικητικοί, δημοσιογράφοι είμαστε ίδιοι.

Μπράβο στο προσωπικό!

Εγώ όταν πήγα εκεί ανακάλυψα ότι οι άνθρωποι, οι διοικητικοί και οι συνάδελφοι οι οποίοι έρχονται για διάφορα θέματα, νομίζουν ότι τους είχαμε παραπεταμένους.
Γιατί ρε παιδιά; Εμείς θέλουμε να φέρουμε και τους τεχνικούς στον ΕΔΟΕΑΠ και την Ένωση Περιοδικού Τύπου. Εμείς πιστεύουμε ότι ένας ΕΔΟΕΑΠ που θα είχε τους πάντες μέσα, και απευθύνομαι στις Ομοσπονδίες με μεγάλη αγάπη και εκτίμηση, με ειδικούς όρους, με μελέτη, θα ήταν ένας πολύ πιο εύρωστος ΕΔΟΕΑΠ, γιατί θα είχε εισφορές.
Αλλά αν δεν μπορεί να γίνει αυτό, μπορούμε να λέμε οι δημοσιογράφοι είμαστε καλύτεροι; Οι δημοσιογράφοι να λαμβάνουν τις παροχές.;
Ο δημοσιογράφος ο σούπερ σταρ, να πάει όχι πρώτη θέση, αλλά πολυτελείας στο Υγεία να κάνει τις εξετάσεις του και του το δίνουμε. Δυστυχώς, η κυρία Σπανοπούλου-και εγω το λέω δύο χρόνια μέσα στο Διοικητικό Συμβούλιο-και είμαι η μόνη που λέω ότι δεν ήταν μόνο αυτή. Ήταν και οι προηγούμενες διοικήσεις.
Η κυρία Σπανοπούλου και η διοίκηση της κακοδιαχειρίστηκαν με τον χειρότερο τρόπο, που μπορείτε να φανταστείτε, θα έσπαγε το στομάχι σας σε καθημερινή βάση, με αυτά που θα ακούγατε και θα μαθαίνατε και θα βλέπατε μπροστά σας. Είναι πάρα πολύ σοβαρά αυτά τα θέματα και έχει απύθμενο θράσος να παίρνει το λόγο μέσα σε μια Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ η προηγούμενη πρόεδρος και να λέει αυτά που είπε σήμερα.
Εγώ αν είχα κάνει αυτά που έχει κάνει αυτή-που δεν θα τα είχα κάνει βεβαίως γιατί δεν είμαστε ίδιες- θα είχα κρυφτεί κάτω από τη Γη και δεν θα ξαναεμφανιζόμουν όχι στον ΕΔΟΕΑΠ, ούτε απ’ έξω.

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!

Θα σας πω για τα νοσοκομεία πέρα από τις υπόλοιπες παροχές. Δύο ολόκληρα χρόνια έγινε μια πάρα πολύ σκληρή μάχη για να κλειστούν οι συμβάσεις, πρώτα με τα διαγνωστικά κέντρα.
Κλείσαμε συμβάσεις με τα διαγνωστικά κέντρα με τη βοήθεια των υπηρεσιακών παραγόντων που τους ευχαριστούμε και οι τρεις που είμαστε στο ΤΥΠ θερμά για τη δουλειά που προσφέραν, τις οποίες, αναγκάστηκε μετά να τις κάνει και ο ΕΟΠΥΥ. Δηλαδή, μαγνητική τομογραφία από 236 180, αξονική τομογραφία είχε 90 πήγε 65. Αυτές τις τιμές, τις κατάφερε ο ΕΔΟΕΑΠ και τις ακολούθησε ο ΕΟΠΥΥ πριν από λίγο καιρό.
Έχουμε πάρα πολλά διαγνωστικά κέντρα παντού, σε όλες τις περιοχές της Αθήνας και σε περιοχές της ανατολικής Αττικής, της Γλυφάδας και της παραλίας που μένουν κάποιοι συνάδελφοι, που είναι ανήμποροι νάρθουν στο κέντρο.
Αυτές οι συμβάσεις είναι μια μεγάλη επιτυχία της νοσοκομειακής περίθαλψης και όλων των συναδέλφων που δουλεύουν στον Τομέα Υγείας, το ΤΥΠ και τους ευχαριστούμε και οι τρεις.
Τα νοσοκομεία.
Βρήκαμε κάποια νοσοκομεία όπως είναι το ΙΑΣΩ Τζένεραλ, την Ευρωκλινική. Το ΙΑΣΩ Τζένεραλ ακόμα χειρότερα από την Ευρωκλινική, είχε υπογράψει σύμβαση με 7 ΚΕΝ(Κλειστό Ολοκληρωμένο Νοσήλιο).
Σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή το Ιατρικό Κέντρο και το Υγεία μας έχουν κάνει προτάσεις για 2,5 ή 3.5 ΚΕΝ…
Γιατί έγινε αυτό;
Γιατί η προηγούμενη διοίκηση (δεν ξέρω για ποιους λόγους- νομίζω ότι θα το βρει ο Εισαγγελέας), έκοψε τις συμβάσεις και με το Υγεία και με το Ιατρικό και με το Μετροπόλιταν και άφησε μόνο δύο ιδιωτικά νοσοκομεία.
Αποτέλεσμα; Μονοπώλιο.
Που θα πήγαιναν οι συνάδελφοι; Μόνο σε αυτά… Για Παιδιατρική; Μόνο στην Ευρωκλινική. Γενική ιατρική; Μόνο στο ΙΑΣΩ Τζένεραλ και το Ντυνάν, το οποίο όπως ξέρετε ότι κάποια στιγμή άρχισε να έχει τα προβλήματα, αλλά παρ’ όλα αυτά μας παρέχει περίθαλψη.
Έπρεπε λοιπόν να κοιτάξουμε να βρούμε μεγάλα νοσοκομεία, τα οποία θα έχουν ακτινοθεραπευτικά μηχανήματα, θα έχουν χημειοθεραπείες, θα έχουν γυναικολογική-μαιευτική κλινική και θα έχουν και Παιδιατρικό. Αυτά ήταν τα βασικά.
Σας λέω μόνο για να ξέρετε ότι, δυστυχώς για το κράτος και την Ελλάδα, τα μεγάλα ογκολογικά μηχανήματα υπάρχουν μόνο στο «Μεταξά» και στον «Άγιο Σάββα» και τα έχουν τα μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία, το Υγεία, το Μετροπόλιταν, το ΙΑΣΩ, το Ιατρικό. Άρα αυτές οι συμβάσεις πρέπει να γίνουν.
Είμαστε έτοιμοι να τις κάνουμε.

ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

Θα σας πω κάτι που μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους.
Οι παγίδες, που μπήκαν στα δύο χρόνια, προκειμένου να μην υπογραφούν οι συμβάσεις με το Ιατρικό και το Υγεία από μέσα και από έξω, ήταν τέτοιες και το σαμποτάζ ήταν τέτοιο, που τελικά ήταν μόνο υπέρ των εμπόρων υγείας και όχι υπέρ του ΕΔΟΕΑΠ. Και όμως δεν λυγίσαμε. Δεν κάναμε πίσω.
Με Επιτροπές Διαπραγματεύσεων ανοικτές , που είναι και οι γιατροί μας μέσα και οι πάντες, συνεχίσαμε και θα γίνουν οι συμβάσεις και με το Ιατρικό και με το Υγεία. Και εμείς να μην είμαστε, οι άλλοι συνάδελφοι θα τις κάνουν. Θα τις κάνουμε, για να έχετε όλοι, για να έχουμε όλοι, να έχουν τα παιδιά μας και οι ασθενείς μας, αυτό που δίνουν εκείνα τα νοσοκομεία και δεν τα βρίσκεις στο δημόσιο ή δεν μπορείς να πας στο δημόσιο.
Στον «Άγιο Σάββα» μπαίνεις 20 μέρες. Βάζεις μέσον.7*
Μακάρι τα δημόσια νοσοκομεία να ήταν πάρα πολύ καλά και να τους στέλναμε όλους εκεί. Δεν είναι όμως και τι κάνεις λοιπόν; Θα πεις στους συναδέλφους ¨δεν σας στέλνω¨;
Ή μήπως θα πεις στο συνάδελφο ¨δεν σε στέλνω στο εξωτερικό για το σοβαρό σου πρόβλημα7*
ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΑ ΤΟ ΕΣΟΔΩΝ!
7
Άρα, να γνωρίζετε ότι η δική μας θέση είναι: Όχι στις περικοπές στον Τομέα Υγείας και όταν μιλάμε για τον ΕΔΟΕΑΠ, μιλάμε για το Τμήμα Εσόδων. Δούλευε το Εσόδων τα τελευταία χρόνια;
Γιατί δεν δούλευε;
Ποιοι ευθύνονται;
Οι υπάλληλοι που εργάζονται εκεί μέσα;
Όχι βέβαια.
Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.
Οι υπάλληλοι δούλευαν. Υπάρχουν κάποια άλλα κέντρα που φρόντιζαν να σβήνουν, να αλλοιώνουν χρέη εκδοτών-καναλαρχών συστηματικά, τα τελευταία 15 χρόνια. Και αν θέλουν κάποιοι συνδικαλιστές και φίλοι αγαπητοί να αναλάβουν τις ευθύνες τους, θα χαρώ πάρα πολύ να μας πουν, γιατί όταν πέρασαν από τον ΕΔΟΕΑΠ δεν φρόντισαν ώστε τόσο βασικό το Τμήμα Εσόδων να …πετάει;