ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Με ποιους βγάζει εφημερίδα ο Γιώργος Τράγκας

Τι κρύβουν οι συχνές συναντήσεις του «ανοιχτοχέρη» εκδότη με τον Σαμαρά

Με τη στήριξη του Αντώνη Σαμαρά  προχωρά ο «ανοιχτοχέρης» και «καλοπληρωτής» εκδότης του «Crash», Γιώργος Τράγκας.
Μάλιστα το τελευταίο διάστημα, όπως γράφει το Secret των Παραπολιτικών, έχουν πυκνώσει οι επαφές των δύο ανδρών, με τον Σαμαρά να ποντάρει στον Τράγκα, αναγνωρίζοντας τη στροφή που έχει κάνει υπέρ της Ν.Δ. ο παραγωγός του Real FΜ.
Οι προετοιμασίες για την έκδοση της εφημερίδας βρίσκονται στην τελική ευθεία και όπως έχει ξαναγραφεί, ο τίτλος του νέου εντύπου θα είναι «Ελεύθερος Σκοπευτής», όπως ονομάζεται και η τηλεοπτική εκπομπή του Τράγκα.
Σχετικά με τους συντελεστές του νέου φύλλου, για τη θέση του διευθυντή προορίζεται ο.. διαχρονικός συνεργάτης του Τράγκα (Χώρα κλπ) Παντελής Ζήλος, με τον παλαίμαχο δημοσιογράφο Αλέκο Πρίφτη αλλά και τον Σπύρο Νάννο να έχουν επιτελικό ρόλο στο νέο εγχείρημα.
Τώρα το που θα βρει ο Τράγκας να χρηματοδοτήσει το εκδοτικό του εγχείρημα είναι κάτι που γνωρίζει μόνο ο ίδιος και ίσως οι... χρηματοδότες του. Γεγονός πάντως είναι ότι ο Τράγκας έχει αφήσει όνομα ως «καλοπληρωτής» -όσοι έχουν δουλέψει στα έντυπά του (Χώρα κλπ) το γνωρίζουν καλά από πρώτο χέρι...